Rahoitetut hankkeet

Rahoitamme hankkeita joka vuosi 4-6 miljoonalla eurolla. Hankkeilla kehitämme Keski-Suomea maakuntastrategian luotsaamaan suuntaan. Saamme uutta tietoa ja osaamista, tiivistämme yhteistyötämme ja uudistamme Keski-Suomea.

Rahoittamamme hankkeet löydät julkaisusarjastamme.  Vuosittain ilmestyvään julkaisuun kokoamme tiedot vuoden aikana päättyneiden hankkeiden tavoitteista, rahoituksesta ja toteutuksesta.  

Ohjelmakaudella 2014–2020 rahoitettuihin EU-hankkeisiin voit tutustua rakennerahastohankkeiden tietopalvelussa. Voit hakea tietoa Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) ja Euroopan sosiaalirahaston (ESR) hankkeista. Tietoa voit etsiä vapaalla tekstihaulla, hakuehtoja käyttämällä tai etenemällä rahasto- ja toimintalinjojen mukaan. Alla löydät yhteenvedon vuonna 2020 rahoitetuista EAKR-hankkeistamme. EAKR-hankkeissa rahoituspäätökset tekee Pirkanmaan liitto.

Työ- ja elinkeinoministeriö myöntää maakuntien liitoille alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman rahoitusta. Kohdensimme vuoden 2020 rahoituksen koronaepidemian vaikutusten hillintään ja kriisistä toipumiseen. Vuonna 2021 ja 2020 käynnistyneiden hankkeiden tiedot löytyvät alta.

Keski-Suomen kehittämisrahastosta tuemme pieniä kehittämishankkeita. Vuoden 2020 päätöksistä löydät myös yhteenvedon alta.

Keski-Suomen AIKO-hankkeet (alueelliset innovaatiot ja kokeilut) ovat päättyneet. Löydät alta koosteen. Lyhytkestoisilla hankkeilla tehtiin Keski-Suomen kärkialojen uudistamiseen tähtääviä kokeiluja. 


 

Ladattavat dokumentit

Rahoitusraportti 2020
EAKR-rahoituspäätökset 2020
Kansallinen rahoitus hankkeet 2021 ja 2020
Keski-Suomen kehittämisrahaston hankkeet 2020
AIKO-kuvaukset

Keski-Suomen liiton julkaisusarja

Kysy lisää!

Hilkka Laine

Hilkka Laine

Rahoituspäällikkö

040 595 0014

hilkka.laine[at]keskisuomi.fi

Ohjelmatyö, hankerahoitus, maaseudun kehittäminen