Rahoitetut hankkeet

Rahoitamme hankkeita joka vuosi 4-6 miljoonalla eurolla. Hankkeilla kehitämme Keski-Suomea maakuntastrategian luotsaamaan suuntaan. Saamme uutta tietoa ja osaamista, tiivistämme yhteistyötämme ja uudistamme Keski-Suomea.

Voit tutustua rahoitettuihin hankkeisiin ja rahoituskokonaisuuksiin tarkemmin alla

Tutustu hankesalkkuun

Keski-Suomen liiton hankesalkku toimii sekä liiton sisäisenä hankeprosessin työkaluna että avoimen tiedon lähteenä aiheesta kiinnostuneille. Hankesalkun avulla voit tarkastella Keski-Suomen liiton rahoittamia AKKE-hankkeita sekä Keski-Suomen kehittämisrahaston hankkeita vuodesta 2020 eteenpäin, sekä rahoituksen kohdentumista Keski-Suomen strategisiin kärkiin.

Hankesalkkuun voit tutustua alla olevien Power BI -visualisointien avulla. Tiedot päivittyvät automaattisesti kerran päivässä, joten löydät rahoituksesta aina ajankohtaisimmat tiedot. 

EU-hankkeet

Keski-Suomen liiton myöntämiin EU-rahoituksen hankkeisiin pääset tutustumaan tarkemmin Rakennerahastojen tietopalveluista. Ohjelmakauden 2021-2027 rahoitetut hankkeet löytyvät uudesta hanketietopalvelusta (eura2021.fi/tiepa), ja edellisen ohjelmakauden (2014–2021) tiedot löytyvät vanhasta hanketietopalvelusta (eura2017.fi/rrtiepa).

Avaa hankesalkku uuteen ikkunaan

Tietojen tarkastelu

Välilehtiä selaamalla voit tutustua Keski-Suomessa käynnissä oleviin ja päättyneisiin hankkeisiin. Voit esimerkiksi tutkia, minkälaisia hankkeita tietyn kunnan alueella on tai tutustua tietyn strategisen kärjen hankkeisiin. Voit myös tarkastella myönnetyn rahoituksen määrää ja sen jakautumista alueittain, hakijoittain ja strategioittain. Hankkeen kohdalta löydät myös hankkeen toteuttajan yhteyshenkilön tiedot, joten voit etsiä myös sopivia yhteistyökumppaneita. Hankesalkusta saat tietoa myös aiemmin rahoitetuista hankkeista, aina vuodesta 2020 eteenpäin. 

Voit tutustua Keski-Suomen liiton hankesalkun tietoihin yllä olevilla interaktiivisilla visualisoinneilla. Voit liikkua eri välilehtien välillä alareunan nuolinäppäimillä ja tarkentaa kaavioiden tietoja klikkaamalla eri kategorioita. Viemällä hiiren elementin päälle näet siitä myös tarkempia tietoja.  ”Hankekortit”-välilehdellä voit tarkastella yksittäisiä hankkeita ja suodattaa näkymää listavalikoiden avulla.

Dokumentit

Rahoitetut EU-hankkeet 2021-2023

Kysy lisää!

Hilkka Laine

Hilkka Laine

rahoituspäällikkö

040 595 0014

hilkka.laine[at]keskisuomi.fi

Ohjelmatyö, hankerahoitus, maaseudun kehittäminen