Projektiasiantuntijan haku

Keski-Suomen liitto on maakunnan yhteisen kehittämistahdon muodostaja, strateginen suunnittelija ja kehittäjä sekä osaava ja ennakoiva verkostovaikuttaja. Vauhditamme kiertotaloutta ja ymmärrämme, mitä kokonaiskestävyys on. 

Keski-Suomen liitto hakee  

PROJEKTIASIANTUNTIJAA 

Circwaste-hankkeen määräaikaiseen tehtävään 31.12.2022 asti.  

Olet kiertotalouden kehittämisestä innostuva, rivakkaotteinen projektiosaaja. Autat työkavereita ja yhteistyökumppaneitamme ymmärtämään kiertotalouden tulevaisuutta. Meillä pääset aitiopaikalle parantamaan materiaalien kiertoa, vauhdittamaan biokaasun tuotantoa ja käyttöä, järjestämään kiertotalousaiheisia tilaisuuksia, valmistelemaan selvityksiä, laatimaan Keski-Suomen kiertotalouden skenaariota sekä kokoamaan kiertotaloussopimustamme.  

Edellytämme sinulta  

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi korkeakoulututkinto (ammattikorkeakoulu/yliopisto) 
  • kokemusta kiertotalouden asiantuntijatehtävistä
  • hyviä projektinhallinnan taitoja
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Odotamme sinulta toimeen tarttuvaa työotetta. Olet kiinnostunut Circwaste-hankkeen aikaansaannoksista ja haluat kaikkien tilaisuuksiemme onnistuvan. Päivittäistä työtäsi sujuvoittaa kokonaisuuksien hahmottaminen ja muuttuvien tilanteiden hallinta. Arvostamme aloitteellisuutta, hyviä yhteistyötaitoja ja iloista palveluasennetta – eikä Keski-Suomen tuntemuskaan pahitteeksi ole.

Lupaamme sinulle vaihtelevia projektitehtäviä näköalapaikalla. Meillä pääset ottamaan vastuuta, kehittämään työtäsi ja oppimaan uutta. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja tarjoamme hyvät henkilöstöedut. Lämpimästi tervetuloa mukavaan porukkaamme! Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV Keski-Suomen liiton kirjaamoon osoitteeseen kirjaamo@keskisuomi.fi pe 3.6.2022 klo 12:00 mennessä. Viestin otsikoksi ”Projektiasiantuntija”.  

Tehtäväkohtainen palkka on 3 700 €/kk. Muut työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Toivomme, että valittava henkilö voi aloittaa mahdollisimman nopeasti. Työsuhteeseen sovelletaan kolmen kuukauden koeaikaa. Tehtävän määräaikaisuuden perusteena ovat sijaisuus ja määräaikainen hankerahoitus.    

Teemme monipaikkatyötä joustavasti etänä ja toimistollamme Jyväskylän Lutakossa.

Lisätietoja 

aluekehitysjohtaja Pirjo Peräaho, 040 591 0760, pirjo.peraaho[at]keskisuomi.fi 

projektiasiantuntija Enni Huotari, 040 675 9945, enni.huotari[at]keskisuomi.fi 

 Lisätietoa Circwaste-hankkeesta