Keski-Suomen kiertotaloustoimijat ja kiertotalouden palvelut

Karttaan on koottu keskisuomalaisia yrityksiä ja yhdistyksiä, jotka tarjoavat kiertotalouden palveluita ja näin edistävät kiertotalouden toteutumista maakunnassa.

Keski-Suomen kiertotaloustoimijoita esittelevä kartta kokoaa yhteen yrityksiä ja yhdistyksiä, jotka tuottavat kiertotalouden palveluita: kierrätysmyyntiä, huoltoa ja korjausta, lainausta, koulutusta ja konsultointia, vuokrausta ja muita palveluita.

Keski-Suomen kiertotaloustoimijat

Puuttuuko kartalta kiertotaloutta edistäviä toimijoita? Voit ilmoittaa oman tai tutun yrityksen, yhdistyksen tai muun toimijan kartalle oheisen linkin kautta: Webropol-lomake. Jos haluat ilmoittaa useamman toimijan samalla kertaa, voit täydentää tiedot Excel-taulukkoon (lataa taulukko tästä) ja lähettää taulukon osoitteeseen enni.huotari@keskisuomi.fi. Pyrimme lisäämään toimijoita kartalle mahdollisimman pian ilmoituksen jälkeen.

Ohjeet kartan käyttöön

Vasemman laidan kuntalistalta voi valita haluamansa kunnan tai kaupungin ruksimalla yhden tai useampia alueita. Valinnat nollaantuvat Kunta -otsikon vieressä olevasta ”Tyhjennä valinnat” painikkeesta, tai poistamalla yksitellen ruksit.

Kartan alta voi valita toimialoja klikkaamalla niitä. Control-näppäin (Ctrl) pohjassa voi valita useita toimialoja. Myös kartan piirakoiden lohkoja klikkaamalla saa valittua oikean reunan listalle näkymään esimerkiksi pelkästään Jämsässä sijaitsevat vuokraamot. Yhden alueen ja toimialan lohkoja voi myös valita useita Ctrl-näppäin pohjassa. Kartalla tehdyt valinnat nollaantuvat klikkaamalla kartan tyhjää kohtaa, tai viimeistä valittua kohdetta uudestaan.

Kartta toimii parhaiten koko näytön tilassa. Tilan voi valita kartan oikean alalaidan ”Avaa koko näytön tilassa”-nuolikuvakkeesta. Koko näytön tilasta palataan normaaliin näyttöön alalaidan ”Palaa takaisin”-painikkeesta tai nuolikuvakkeesta, tai näppäimistön Esc-painikkeella.

Toimijalistalla näkyy valituilla kriteereillä löytyvien toimijoiden nimi, kunta, toimiala, tuote johon liittyen toimintaa on, sekä linkki toimijan verkkosivulle.

Listauksesta on jätetty pois Jyväskylä. Jyväskylän kaupungin oma Kestävän elämäntavan karttapalvelu löytyy oheisista linkeistä.