Tulevaisuusfoorumissa 16.5. puhutaan tulevaisuuden elämästä ja työstä

2024 Ajankohtaista Tapahtumat • 10.4.2024 | Matti Heikkilä

Keski-Suomen tulevaisuusfoorumi järjestetään jälleen torstaina 16.5.2024 kello 12–16. Foorumi järjestetään livestriiminä. Tänä keväänä tulevaisuusfoorumissa keskustellaan erityisesti keskisuomalaisista nuorista tulevaisuuden tekijöinä. 

Tulevaisuusfoorumissa on luvassa kiinnostavia puheenvuoroja ja paneelikeskusteluita. Luvassa on esimerkiksi tulevaisuudentutkija Otto Tähkäpään arviosta, miltä tulevaisuuden työelämä vaikuttaa. Eritysisasiantuntija Lauri Vaara jakaa osallistujille, millaisia odotuksia nuorilla on työelämästä. Näiden lisäksi kuulemme myös paneelikeskustelun tulevaisuuden hyvän elämän koostumuksesta ja Arvi Martikaisen oman tarinan tulevaisuuden rakentamisesta nuorena. Foorumissa jaetaan Nuorten skenaario 2050 ‑kilpailun palkinnot. Lue lisää kilpailusta ja siihen osallistumisesta verkkosivuillamme. 

Ilmoittaudu mukaan tulevaisuusfoorumiin 9.5.2024 mennessä. Linkki livestriimiin lähetetään ilmoittautuneille. Lue lisää ja ilmoittaudu tulevaisuusfoorumin verkkosivulla. 

Kaksi kertaa vuodessa järjestettävät kaikille avoimet tulevaisuusfoorumit ovat tärkeä osa Keski-Suomen tulevaisuustyötä. Ne tarjoavat paikan keskustella ja tulkita yhdessä maakunnan tulevaisuuden kannalta merkittäviä ilmiöitä. Tulevaisuusfoorumin järjestää Keski-Suomen tulevaisuusryhmä. 

Tulevaisuusfoorumin verkkosivu

Lisätiedot 

Valtteri Paakki
maakuntasuunnittelija
040 525 6059
valtteri.paakki[at]keskisuomi.fi  

Kirsi Mukkala
aluekehitysasiantuntija
040 595 0002
kirsi.mukkala[at]keskisuomi.fi