Juhlista Keski-Suomen päivää 18.4.!

2024 Ajankohtaista • 12.3.2024 | Matti Heikkilä

Vietämme 18.4.2024 jälleen Keski-Suomen päivää ja kutsumme kaikki mukaan juhlintaan. Päivän viettämiseen voi osallistua esimerkiksi viestimällä keskisuomalaisuudesta tai järjestämällä teemaan sopivia tapahtumia eri puolilla Keski-Suomea. Tapahtumat saavat näyttää järjestäjältään, ja ne voivatkin sisältää esimerkiksi liikuntaa, historiaan tai luontoon tutustumista, keskustelua ja musiikkia. Ainoastaan luovuus on rajana, miltä juhlinta voi näyttää. 

Ilmoitathan tapahtumastasi myös meille! Kokoamme Keski-Suomen päivän tapahtumia yhteiselle tapahtumasivulle. Viestimme ilmoitetuista tapahtumista myös omissa kanavissamme. Voit ilmoittaa tapahtumastasi sähköisellä lomakkeella, ja tapahtumat koostetaan Keski-Suomen liiton verkkosivulle. 

Tänä vuonna päivän teema on Hyvää huomista, Keski-Suomi! Maakuntapäivän aikana onkin erinomainen hetki pysähtyä katsomaan tulevaisuuteen ja kasvattaa innostusta, luottamusta ja toivoa tulevaan. Voit jakaa tunnelmia juhlapäivästäsi sosiaalisessa mediassa aihetunnisteilla #keskisuomi ja #keskisuomenpäivä.   

Onko mielessäsi joku toinen taho, jonka haluaisit haastaa mukaan Keski-Suomen päivän viettämiseen? Välitä viestiä rohkeasti myös muille keskisuomalaisille, yrityksille ja yhteisöille.   

Lue aikaisempi Keski-Suomen päivän uutinen Keski-Suomen liiton verkkosivuilla. 

 

Lisätiedot: 

Matti Heikkilä
siviilipalvelusvelvollinen
040 554 0830
matti.heikkila[at]keskisuomi.fi