Hyvää huomista, Keski-Suomi! – Keski-Suomen päivä 18.4.2024

2024 Ajankohtaista Tiedotteet • 20.2.2024 | Matti Heikkilä

Vietämme Keski-Suomen päivää yhdessä hyvän huomisen teemojen äärellä. Kutsumme kaikki keskisuomalaiset mukaan juhlimaan! 

Keski-Suomen päivänä 18.4. juhlimme maakuntaamme teemalla Hyvää huomista, Keski-Suomi! Juhlapäivän aikana pysähdymme erityisesti katsomaan tulevaisuuteen ja kasvattamaan innostusta, luottamusta ja toivoa tulevaan.  

Monenlaisia tapoja juhlia

Keski-Suomen päivän juhlinta voi näyttää monenlaiselta. Oman tapahtuman järjestäminen, tapahtumaan osallistuminen tai päivässä rauhoittuminen ovat kaikki erinomaisia tapoja osallistua. Voit jakaa tunnelmia juhlapäivästäsi sosiaalisessa mediassa aihetunnisteilla #keskisuomi ja #keskisuomenpäivä. 

Kannustamme kuntia, kouluja, yrityksiä ja muita yhteisöjä osallistumaan juhlintaan juuri teille sopivalla tavalla. 

Ilmoita ohjelma tapahtumasivulle

Järjestättekö Keski-Suomen päivänä ohjelmaa, josta toivoisitte useammankin tietävän?

Keräämme Keski-Suomen päivän tapahtumia Hyvää huomista, Keski-Suomi! -verkkosivulle. Voitte ilmoittaa tapahtumanne yhteiseen ohjelmalistaukseen sähköisellä lomakkeella 26.3.2024 asti. Päivitämme verkkosivun tietoja ja viestimme tapahtumista jo ilmoittautumisaikana. Ilmoitathan tapahtumasi siis hyvissä ajoin. 

Ohjelmasivulle
Tapahtumailmoittautumiseen

Lisätiedot:

Matti Heikkilä
siviilipalvelusvelvollinen
040 554 0830
matti.heikkila[at]keskisuomi.fi