Keski-Suomen liiton JTF-haku päättyy

2023 Ajankohtaista Tiedotteet • 12.9.2023 | Jenni Isopahkala

Keski-Suomen liitto sulkee JTF-rahoituksen haun kahdella ensimmäisellä hakujaksolla saapuneiden hakemusten runsaan määrän vuoksi. Uusi JTF-rahoitushaku avautuu alkuvuonna 2024.

Keski-Suomen liitto avasi Oikeudenmukaisen siirtymän rahaston (JTF) rahoituksen 17.4.2023 haettavaksi jatkuvan haun periaatteella 30.11.2023 saakka. Kahdella ensimmäisellä hakujaksolla hakemuksia saatiin kuitenkin niin runsaasti, ettei hakua ole perusteltua jatkaa enää kolmannelle hakujaksolle. Päätökset 8.9.2023 päättyneen hakujakson rahoitettavista hankkeista tehdään lokakuun aikana.

Uusi JTF-haku avautuu alkuvuonna 2024

Keski-Suomen liiton uusi JTF-haku avataan ensi vuoden 2024 alkupuolella, kun käytettävissä olevan rahoituksen määrä varmistuu. Tarkoituksena on avata haku tuolloin sekä kuntien investoinneille yritysten toimintaedellytyksiin että elinvoiman, TKI-toiminnan ja ilmastotyön hankkeille.

Lisätietoa JTF-rahoituksesta löytyy Keski-Suomen liiton verkkosivulta.

JTF-rahoituksen verkkosivuille

 

JTF-rahoituksen tarkoituksena on turvata kestävä aluetalouden uusiutuminen ja monipuolistuminen alueilla, joille turpeen energiakäytön luopumisesta johtuvat haittavaikutukset kohdistuvat eniten, ja edistää samalla ilmastoneutraaliin talouteen siirtymistä.

 

Lisätiedot:

Pirjo Peräaho
aluekehitysjohtaja
040 591 0760
pirjo.peraaho[at]keskisuomi.fi

Outi Leppäkangas
kehittämispäällikkö (JTF-rahoitus)
040 673 3544
outi.leppakangas[at]keskisuomi.fi