JTF-klinikka hankehakijoille 25.1.2023

2022 Ajankohtaista Tapahtumat • 28.12.2022 | Jenni Isopahkala

Euroopan unionin tähtitunnus

Järjestämme JTF-hankerahoituksen hakijoille etäyhteydellä pidettävän infotilaisuuden 25.1.2023 kello 12–14.30. Tilaisuudessa esitellään Keski-Suomen liiton kautta haettavaa, julkisille ja yleishyödyllisille yksityisille toimijoille suunnattua Oikeudenmukaisen siirtymän (JTF, Just Transition Fund) rahoitusta.

Merkitse tapahtuma kalenteriisi heti ja ilmoittaudu sähköisellä lomakkeella 20.1.2023 mennessä. Lähetämme tarkemman ohjelman ja liittymislinkin ilmoittautuneille 23.1.2023.

Ilmoittaudu 25.1.2023 JTF-klinikkaan

Tilaisuutta ei tallenneta, mutta materiaalit ja Q&A-kooste päivitetään niiden valmistuttua Keski-Suomen liiton verkkosivustolle.

Huom!

Tervetuloa!

Lue lisää Keski-Suomen liiton EU-rahoituksesta rahoituksen verkkosivuilta.


Nyt on lupa ajatella isosti! Oikeudenmukaisen siirtymän rahaston (JTF) tarkoituksena on tukea alueita, joihin turpeen energiakäytöstä luopuminen vaikuttaa eniten. Rahasto mahdollistaa ainutlaatuisella tavalla maakunnan vihreän siirtymän ja aluetalouden monipuolistamisen varsin nopeasti ja suurtenkin hankkeiden kautta uudelle tasolle.