JTF-rahoitusohje valmistui

2022 Ajankohtaista • 11.10.2022 | Jenni Isopahkala

 

Oikeudenmukaisen siirtymän rahaston, eli JTF:n rahoitushaku avautuu näillä näkymin Keski-Suomessa alkuvuodesta 2023. Rahoituksen tarkoituksena on tukea alueita, joihin turpeen energiakäytöstä luopuminen vaikuttaa eniten. Keski-Suomen liitto ja Keski-Suomen ELY-keskus ovat laatineet yhteisen ohjeistuksen tukemaan hankehakijoita. Ohjeistuksen tavoitteena on auttaa hakijoita ymmärtämään rahoituksen reunaehtoja ja auttaa hankehakemuksen valmistelussa.

Tutustu JTF-ohjeistukseen rahoituksen verkkosivulla:

Rahoituksen verkkosivulle

 

Länsi-Suomen infotilaisuus on 1.11.

Länsi-Suomen yhteinen JTF-infotilaisuus pidetään Teams-etäyhteydellä 1.11.2022 kello 9.30–10.30. Osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä jo etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä. Tilaisuuden aikana esitetyistä kysymyksistä kootaan Q&A-kooste, joka tallennetaan rakennerahastot.fi-verkkosivulle ja Keski-Suomen liiton verkkosivustolle.

Ilmoittaudu mukaan oheisen linkin kautta, ilmoittautumisaika päättyy pe 28.10.2022:

Ilmoittautumislomakkeeseen (Surveypal)


Ohjelma:

9.30–9.35 Avaus (Katja Laitinen, ohjelmapäällikkö Satakuntaliitto)
9.05–9.30 Ajankohtaista maakuntien JTF-rahoituksesta
 (Pirjo Peräaho, aluekehitysjohtaja, Keski-Suomen liitto)
10.00–10.25 Ajankohtaista ELY-keskuksen JTF-rahoituksesta (Jaakko Ryymin, rahoitusyksikön päällikkö, Keski-Suomen ELY-keskus)
10.25–10.30 Tilaisuuden päätös

Tilaisuutta ei tallenneta, mutta materiaalit ja Q&A-kooste päivitetään niiden valmistuttua Rakennerahastot.fi-verkkosivun materiaalipankkiin ja tälle verkkosivustolle.

Tervetuloa!

Nyt on lupa ajatella isosti! Oikeudenmukaisen siirtymän rahaston (JTF) tarkoituksena on tukea alueita, joihin turpeen energiakäytöstä luopuminen vaikuttaa eniten. Rahasto mahdollistaa ainutlaatuisella tavalla maakunnan vihreän siirtymän ja aluetalouden monipuolistamisen varsin nopeasti ja suurtenkin hankkeiden kautta uudelle tasolle. 

Lue lisää Keski-Suomen liiton EU-rahoituksesta rahoituksen verkkosivuilta.
Euroopan unionin tähtitunnus