Three T

Thematic TrailTrigger, Interreg Europe, 2018 -2022

Three T -hankkeessa rakennetaan kahdeksan EU-maan ja yhdeksän partnerin yhteistyönä malleja alueiden kestävään matkailuun ja liikkumiseen sekä kulttuuri- ja luonnonperintöön liittyvien strategisten tavoitteiden toimeenpanoon. Tavoitteena on maakunnan luonto- ja kulttuuriperintöön liittyvien reittien matkailu- ja virkistyspotentiaalin parantuminen. Hanke toteuttaa erityisesti Keski-Suomen strategian matkailun ja hyvinvoinnin sekä aluerakenteen ja saavutettavuuden tavoitteita. 

Hankkeen aikana laaditaan alueelliset toimintasuunnitelmat. Keski-Suomen toimintasuunnitelmassa keskitymme hyvinvoinnin aluerakenteeseen. Toimintasuunnitelmassa hyödynnetään hankkeen teemoihin liittyviä, partnerialueiden omia hyviä käytäntöjä.

Kolme Keski-Suomen hyvää käytäntöä on julkaistu Interreg Europe sivustolla:

 

 

Hankkeen toteuttajat ovat aluehallintojen edustajia. Mukana ovat Keski-Suomen maakunnan lisäksi Livornon provinssi (pääpartneri) ja Toscanan alue Italiasta, Espanjan Teneriffa, Malta, Puolan Kujawsko-Pomorskien alue, Romanian Brasov, Mittelhessenin alue Saksassa ja Unkarin Vas.


 

Heräsikö kysyttävää? Ota yhteyttä!

Liisa Bergius

Liisa Bergius

maakunta-arkkitehti

040 590 2296

liisa.bergius[at]keskisuomi.fi