Asianhallintasihteerin haku

Keski-Suomen liitto on maakunnan yhteisen kehittämistahdon muodostaja, strateginen suunnittelija ja kehittäjä sekä osaava ja ennakoiva verkostovaikuttaja. 

Keski-Suomen liitto hakee  

ASIANHALLINTASIHTEERIÄ 

Huolehdit Keski-Suomen liiton asianhallinnasta, Tweb-asianhallintajärjestelmästä, arkistoinnista ja kirjaamon tietopalveluista. Laadit ja päivität tiedonohjaussuunnitelmaa ja asiakirjapohjia. Kehität osaltasi toimintaprosessien digitalisointia – näistä merkittävin on sähköinen arkistointi. Perehdytät työkavereita asianhallinnan vaatimuksiin ja annat dokumenttien taltioinnin ohjeistusta. Työskentelet hallintotiimissä ja autat tarvittaessa myös muissa sihteeritehtävissä. 

Edellytämme sinulta  

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi alempi korkeakoulututkinto, ammattikorkeakoulututkinto tai opistoasteen tutkinto 
  • riittävää kokemusta asianhallintaan, tiedonohjaukseen ja arkistointiin liittyvistä tehtävistä julkisessa hallinnossa 
  • hyvät IT-taidot ja kokemusta alan tietojärjestelmistä. 

Katsomme eduksi arkisto-, hallinto- ja tiedonhallintalain tuntemuksen. Päivittäistä työtäsi sujuvoittaa järjestelmällisyys, kokonaisuuksien hahmottaminen ja muuttuvien tilanteiden hallinta. Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, aloitteellisuutta sekä positiivista palveluasennetta. Tehtävässä tarvitset ajoittain myös englannin kielen taitoa. 

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV Keski-Suomen liiton kirjaamoon osoitteeseen kirjaamo@keskisuomi.fi ke 6.10.2021 klo 12:00 mennessä. Viestin otsikoksi ”Asianhallintasihteeri”. 

Tehtäväkohtainen palkka on 2 900 €/kk. Muut työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Toiveenamme on, että valittava henkilö voisi aloittaa marraskuun aikana. Työsuhteeseen sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.  

Lisätietoja 

hallintopäällikkö Hanna Reini, p. 040 596 5993, hanna.reini[at]keskisuomi.fi 

kehittämisjohtaja Kari Luostarinen, p. 040 545 0570, kari.luostarinen[at]keskisuomi.fi