Aluekehitysjohtajan haku

Männikkömetsiä ja rantojen raitoja, vesien kirkkautta ja mielen vapautta. Yliopiston kansainvälistä sykettä, huippututkimusta ja globaalia, uudistumiskykyistä liiketoimintaa. Tätä kaikkea Keski-Suomi on tänään ja yhä enemmän huomenna.

Keski-Suomen liitto hakee

ALUEKEHITYSJOHTAJAA

Johdat Keski-Suomen liiton aluekehitystyötä ja toimit myös maakuntajohtajan varahenkilönä sekä johtoryhmän jäsenenä. Ymmärrät aluekehittämisen, aluesuunnittelun ja vaikuttamisen kokonaisvaltaisuuden.

Tunnistat Keski-Suomen vahvuudet ja kehittymisen kohteet. Johtajana huomaat osaamisen ympärilläsi ja autat muita onnistumaan. Tarjoamme sinulle näköalapaikan ja mahdollisuuden vaikuttaa Keski-Suomen tulevaisuuteen yhdessä kuntien, sidosryhmien sekä osaavan työyhteisön kanssa.

Virkaan valittavalta edellytämme tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja monipuolista aluekehittämisen työkokemusta.

Arvostamme hyvää tuntemusta maakunnan liiton toimialaan kuuluvista tehtävistä, Keski-Suomen kehittämistarpeista, johtajakokemusta, kattavia sidosryhmäsuhteita sekä julkishallinnon ja elinkeinoelämän tuntemusta. Hallitset aluekehittämisen rahoituksen ja keskeiset rahoitusinstrumentit. Näkemyksellisyys aluekehittämisen suunnasta ja sitoutuminen Keski-Suomen kehittämiseen ovat arvostamiamme ominaisuuksia. Tehtävä edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa.

Laita hakemuksesi koulutus- ja kokemustietoineen perjantaihin 8.10.2021 klo 12.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo@keskisuomi.fi. Viestin otsikoksi ”Aluekehitysjohtajan virka”.

Aluekehitysjohtajan virka täytetään 1.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Virkaan sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Ennen viran vastaanottamista valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Aluekehitysjohtajan tehtäväkohtainen palkka on 6000 euroa/kk., minkä lisäksi maksetaan kokemuslisää KVTES:n mukaisesti.

Lisätietoja 

maakuntahallituksen puheenjohtaja Rolf Nyholm, p. 040 595 0001 rolf.nyholm(at)aanekoski.fi

maakuntajohtaja Pekka Hokkanen, p. 040 595 0016pekka.hokkanen(at)keskisuomi.fi