Aluekehittämisrahoituksen kehittämispäällikön haku

Keski-Suomen liitto on maakunnan yhteisen kehittämistahdon muodostaja, strateginen suunnittelija ja kehittäjä sekä osaava ja ennakoiva verkostovaikuttaja. 

Haemme joukkoomme aluekehittämisrahoituksen osaavaa

KEHITTÄMISPÄÄLLIKKÖÄ 

määräaikaiseen tehtävään 30.6.2025 asti 

Oletko innostunut aluekehittämisestä ja sen rahoituksesta? Onko sinulla iloinen palveluasenne ja halu työskennellä ihmisten parissa? Huomaatko osaamisen ympärilläsi ja autat muita onnistumaan? – Tule kehittämään Keski-Suomea kanssamme! 

Tehtäviisi kuuluvat asiakkaidemme auttaminen rahoituksen haussa, hakemusten arviointi, päätösten valmistelu ja hyvästä yhteistyöstä huolehtiminen eri sidosryhmien kanssa. Osallistut myös kansallisiin ja ehkä kansainvälisiinkin verkostoihin.

Työsi sisältää EU-rahoituksen, kansallisen rahoituksen ja Keski-Suomen kehittämisrahaston hankkeet. Työn painopiste on uudessa oikeudenmukaisen siirtymän rahastossa (JTF).

Edellytämme sinulta 

  • tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa 
  • kokemusta hankerahoituksesta
  • maakunnan aluekehittämisrakenteiden ja rahoituksen lainsäädännön tuntemusta
  • hyvää yhteistyökykyä, aloitteellisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
  • erinomaista suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa

Arvostamme aluekehittämisen, sidosryhmiemme ja julkisen hallinnon päätöksenteon tuntemusta. Erityisesti ilahdumme kokemuksesta EU-rahoituspäätösten valmistelussa. Päivittäistä työtäsi sujuvoittaa kokonaisuuksien hahmottaminen ja muuttuvien tilanteiden hallinta. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa Keski-Suomen tulevaisuuteen yhdessä kuntien, yritysten ja muiden sidosryhmien sekä osaavien työkavereiden kanssa. Merkityksellisen työn ohella tarjoamme lämminhenkisen työyhteisön asiantuntijaorganisaatiossa ja hyvän perehdytyksen tehtäviisi. Työskentelemme monipaikkatyön periaatteella joustavasti etänä ja toimistollamme Jyväskylän Lutakossa. Meillä on myös kelpo työsuhde-edut, sillä arvostamme työntekijöidemme hyvinvointia. 

Kerro meille, miksi sinä olisit oikea valinta maakunnan tärkeään rahoitustehtävään. Lähetä hakemuksesi sekä koulutus- ja kokemustietosi 25.11.2022 klo 12.00 mennessä osoitteeseen kirjaamo@keskisuomi.fi otsikolla ”Kehittämispäällikkö”. 

Tehtävä täytetään 1.1.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhteeseen sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtäväkohtainen palkka on 4500 euroa/kk. Muut työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Tehtävän määräaikaisuuden perusteena on määräaikainen hankerahoitus.    

Lisätietoja:

aluekehitysjohtaja Pirjo Peräaho, 040 591 0760, pirjo.peraaho[at]keskisuomi.fi
hallintopäällikkö Hanna Reini, 040 596 5993, hanna.reini[at]keskisuomi.fi