12:00
Tervetuloa (Hannu Koponen, Keski-Suomen liitto)
12:05
Lähiruoka Keski-Suomessa, case julkinen keittiö (Suvi Bayr, Keski-Suomen liitto ja Maija Suutarinen, Hakamaan lammastila)
12:30
Lähiruoka Muuramessa (Ilja Saralahti, Muuramen kunta)
12:40
Lähiruoka ravintolassa (Kätlin Savela, Savutuvanapaja)
13:10
Lähiruokaa yhteistyön avulla, Paavonpoluilta-yritysryhmähanke (Visa Törmälä, Creneco Green, Saarijärvi)
13:30
Mitä tästä kaikesta voidaan oppia? (Leena Pölkki, JAMK)
13:45
Kahvi ja ryhmäkeskustelua paikkakunnilla
14:30
Keskustelujen yhteenvedot
15:00
Tilaisuus päättyy