Tule toimistosihteeriksi Keski-Suomen liittoon!

2024 Ajankohtaista Rekrytoinnit • 16.5.2024 | Jenni Isopahkala

Oletko innostunut monipuolisista toimistosihteerin työtehtävistä? Onko sinulla iloinen palveluasenne ja halu työskennellä ihmisten parissa? Huomaatko osaamisen ympärilläsi ja autat muita onnistumaan? Tule palvelemaan Keski-Suomea kanssamme!

Haemme joukkoomme toimistosihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään

Tehtäviisi kuuluvat erilaiset luottamushenkilöhallintoon sekä kokousten ja tapahtumien käytännön järjestelyihin liittyvät asiat, yleishallinnon työtehtävät sekä henkilöstö- ja taloushallinnon tukitehtävissä toimiminen. Avustat myös monipuolisesti viestinnässä. Huolehdit toimistomme arjesta ja autat asiantuntijoitamme loistamaan omissa tehtävissään. Järjestät monenlaisia tilaisuuksia ja matkoja niin henkilöstölle, luottamushenkilöille kuin yhteistyökumppaneillekin.  

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto (esim. tradenomi) tai vastaava aikaisempi opistotasoinen tutkinto tai soveltuva ammatillinen tutkinto, esim. merkonomi sekä kokemus vastaavista työtehtävistä.  

Lisäksi edellytämme sinulta:  

  • kunta-alan tuntemusta 
  • kokemusta tapahtumajärjestämisen tehtävistä 
  • huolellista ja aikaansaavaa työskentelyotetta 
  • hyviä asiakaspalvelu-, vuorovaikutus- ja viestintätaitoja 
  • kykyä toimia digitaalisessa ympäristössä ja uusien järjestelmien omaksumista

Arvostamme myös: 

  • julkisen hallinnon päätöksenteon tuntemusta 
  • kokemusta viestinnän tehtävistä

Päivittäistä työtäsi sujuvoittaa kokonaisuuksien hahmottaminen ja muuttuvien tilanteiden hallinta. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa Keski-Suomen tulevaisuuteen yhdessä osaavien työkavereiden kanssa. Merkityksellisen työn ohella tarjoamme lämminhenkisen työyhteisön asiantuntijaorganisaatiossa ja hyvän perehdytyksen tehtäviisi. Työskentelemme monipaikkatyön periaatteella joustavasti etänä ja toimistollamme Jyväskylän Lutakossa. Meillä on myös kelpo työsuhde-edut, sillä arvostamme työntekijöidemme hyvinvointia. 

Näin henkilöstö kuvailee Keski-Suomen liittoa työnantajana: 

Sanapilvi siitä, millaisena Keski-Suomen liiton työntekijät pitävät työnantajaansa alkaen useimmin mainituista: Joustava, rento, kannustavan, asiantunteva, avoin, verkostokehittäjä, aluekehittäjä, vaikuttava, yhteisöllinen, moderni, välittävä, kehittäjä, laaja-alainen, lämmin, monipuolinen, ajan hermolla oleva, tuntematon, monipaikkainen, luotettava, aluekehittämisen asiantuntija, rento ilmapiiri, nykyaikainen, kilpailukykyinen, näköalapaikka, maakuntakaavoittaja, asiantuntijaorganisaatio, itsenäisyyteen kannustava, yhteinen halu edistää Keski-Suomen asioita

Kerro meille, miksi sinä olisit oikea valinta toimistosihteerin tehtävään. Lähetä hakemuksesi sekä koulutus- ja kokemustietosi 5.6.2024 kello 12.00 mennessä osoitteeseen kirjaamo@keskisuomi.fi otsikolla ”Toimistosihteeri”. 

Tehtävä täytetään 1.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhteeseen sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtäväkohtainen palkka on 2900 euroa kuukaudessa. Muut työsuhteen ehdot työkokemuslisineen määräytyvät kunta-alan yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. 

Keski-Suomen liitto on maakunnan yhteisen kehittämistahdon muodostaja, strateginen suunnittelija ja kehittäjä sekä osaava ja ennakoiva verkostovaikuttaja. 

Lisätietoja: 

hallintojohtaja Hanna Reini, p. 040 596 5993, hanna.reini[at]keskisuomi.fi
henkilöstö- ja hallintoasiantuntija Kristiina Itäranta, p. 044 519 9639, kristiina.itaranta[at]keskisuomi.fi