Innokaupungit: Kestävän kaupunkikehittämisen EAKR-haku 2.5.‒12.6.

2024 Ajankohtaista • 30.4.2024 | Jenni Isopahkala

Onko sinulla idea hankkeesta, joka vahvistaa Jyväskylän innovaatiovetoista kasvua ja asemaa korkean osaamisen koulutuskaupunkina ja tutkimuksen keskuksena?

EU:n alue- ja rakennepolitiikkaa Suomessa toteuttava ohjelma Uudistuva ja osaava Suomi sisältää kestävän kaupunkikehittämisen kokonaisuuden, jossa toteutetaan kaupunkien ja työ- ja elinkeinoministeriön välisten ekosysteemisopimusten mukaisia kehittämishankkeita. Tavoitteena on vahvistaa elinkeinoelämälähtöistä tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaa (TKI), tiivistää innovaatiotoiminnan yhteistyöverkostoja ja edistää uusilla liiketoimintamahdollisuuksilla Suomen kilpailukykyä.

Jyväskylän kaupungin kestävän kaupunkikehittämisen 4. EAKR-rahoitushaun hakuaika on 2.5.‒12.6.2024. Haettavana on noin 509 000 euroa.

Jyväskylän ekosysteemisopimuksen painopisteet ovat liikunta, terveyden edistäminen ja hyvinvointi sekä uudistuva teollisuus. Haemme nyt hankkeita, joilla lisätään toimijoiden välistä, uusia ratkaisuja tuottavaa tuloksellista yhteistyötä Jyväskylässä. Haku kohdistuu Uudistuva ja osaava Suomi -rakennerahasto-ohjelman toimintalinjaan 1. Innovatiivinen Suomi.

Katso rahoitushaun tarkemmat tiedot hakuilmoituksesta.

Hakuilmoitus EURA 2021 -järjestelmässä

 

Seuraava kestävän kaupunkikehittämisen hakuaika on suunniteltu vuodelle 2025.

Jyväskylä on yksi Suomen Innokaupungeista, jotka toteuttavat ekosysteemisopimuksia. Innokaupungit ovat uuden ajattelun tukijoita ja kirittäjiä, muutoksen edelläkävijöitä. Tavoitteena on vauhdittaa elinkeinoelämän uudistumista ja kestävien ratkaisujen käyttöönottoa kaupungeissa. Innokaupungit tukevat innovaatioita, soveltavat tutkimusta ja tekevät kokeiluita.

 

Lisätiedot:

Iiris Asunmaa
kehittämispäällikkö, Jyväskylän kaupunki
050 472 4253
iiris.asunmaa[at]jyvaskyla.fi

Hilkka Laine
rahoituspäällikkö, Keski-Suomen liitto
040 595 0014
hilkka.laine[at]keskisuomi.fi

Jyväskylän kaupungin verkkosivut
Keski-Suomen liiton verkkosivut
Rakennerahastot.fi-verkkosivut

 

Kestävän kaupunkikehittämisen 4. EAKR-haun ilmoitus. Taustalla järvimaisema Jyväskylästä, päällä lukee "EAKR-haku on auki 2.5.–12.6.2024. Jyväskylän kaupungin kestävän  kaupunkikehittämisen hankerahoitus"