Neljännesvuosisata töitä Keski-Suomen liitossa

2024 Ajankohtaista • 24.4.2024 | Jenni Isopahkala

Marja-Leena Tuunanen on Keski-Suomen liiton työntekijä, jonka moni muistaa. 1989–1991 Keski-Suomen seutukaavaliitossa ja vuodesta 1999 alkaen maakunnan liitossa ahertanut toimistosihteeri on tullut tutuksi muun muassa käytännön asioiden, tapahtumien ja kokousten huolellisista järjestelyistä ja ihmisten lämpimästä kohtaamisesta.

Työpaikalla Marja-Leena on tunnettu myös huolehtivana ja vastuuntuntoisena kollegana, jolla on ilmiömäinen muisti. Huomattavan pitkän työuran aikana hän on numeroiden ja nimien ohella oppinut tuntemaan luottamushenkilöorganisaation toimintaa syvällisesti.

– Seuraan politiikkaa ja olen ollut aina kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista ja ihmisistä. Kun on tullut tutuksi, on ollut myös helpompi tehdä yhteistyötä, Tuunanen pohtii.

Työllä ja työyhteisöllä on ollut hänen elämässään suuri merkitys.

– Täällä on ollut tosi kiva olla töissä, kun työyhteisössä on ollut välittävä ja hyvä ilmapiiri. Jään kyllä kaipaamaan työrutiineja ja ihmisiä täällä.

Keski-Suomen urheilurikasta kesää odotellessa Marja-Leenalla jää nyt enemmän myös rakkaille läheisilleen. Muun muassa lähellä asuva pieni tyttären tytär pitää tulevan eläkeläisen virkeänä.

Työyhteisö saattelee pidetyn työtoverin lomapäivien ja sen jälkeen tulevien eläkepäivien viettoon suurella kiitollisuudella.