Uusi radio-ohjelma KulttuuriKorneri tarjoilee kulttuurin ajankohtaisia aiheita Keski-Suomesta

2024 Ajankohtaista Tiedotteet • 5.4.2024 | Matti Heikkilä

Uusi keskusteluohjelma KulttuuriKorneri käynnistyy maanantaina 8.4. Radio Keskisuomalaisessa taajuudella. Viikoittain kuultavassa ohjelmassa vierailee mielenkiintoisia kulttuurialan vaikuttajia Jyväskylästä ja eri puolilta Keski-Suomea. Ohjelman juontaa toimittaja ja näyttelijä Maiju Jokinen. 

Vieraina tulee olemaan niin kuntien kulttuurivastaavia, taidelaitosten tuottajia ja johtajia kuin taiteilijoitakin. Vieraat keskustelevat valitsemistaan ajankohtaisista teemoista kulttuurin saralta laidasta laitaan. Ensimmäisessä osassa ovat vieraina kulttuurin asiantuntija Kimmo Suortamo Keski-Suomen liitosta sekä kulttuuri-, opisto- ja kirjastopalveluiden johtaja Seija Laitinen-Kuisma Jyväskylän kaupungilta. 

Radio-ohjelma kuullaan Radio Keskisuomalaisen taajuudella joka maanantai klo 12.30 sekä uusintana seuraavana sunnuntaina klo 16.30. Radio Keskisuomalainen on kuultavissa pohjoisessa Keski-Suomessa taajuudella 95,4, Jämsän seudulla 92,8 ja muualla Keski-Suomessa 95,9. Ohjelman jaksoja löytyy jatkossa myös podcastina sanomalehti Keskisuomalaisen sivuilta.  

KulttuuriKornerin tavoitteena on tuoda esille erilaisia kulttuurialan ihmisiä, organisaatioita ja muita toimijoita Keski-Suomesta ja lisätä näin kulttuurikeskustelua maakunnassa. Ohjelma keskittyy kulttuurialan ajankohtaisiin, pinnalla oleviin teemoihin. Kuitenkin myös Keski-Suomen aktiivinen esitys-, konsertti-, näyttely- ja festivaalitarjonta pääsee esille. 

Ohjelman tuottaa Keski-Suomen liitto ja sen hallinnoima Kulttuuritasku-hanke. Hanke keskittyy kuntien kulttuuritoiminnan kehittämiseen, ja hanketta rahoittaa Opetus- ja kulttuuriministeriö. Tutustu hankkeeseen verkkosivuillamme.

Lisätiedot 

Kimmo Suortamo
kulttuurin asiantuntija
040 648 8113
kimmo.suortamo[at]keskisuomi.fi