Muutoshakemuskoulutus EU-hanketoimijoille 19.4. kello 9–10 

2024 Ajankohtaista Tapahtumat Tiedotteet • 28.3.2024 | Matti Heikkilä

Keski-Suomen liiton muutoshakemuskoulutus EU-hanketoimijoille 19.4.2024 kello 9–10. Euroopan unionin osarahoittama.

Onko hankkeessasi tarvetta poiketa esimerkiksi tukipäätöksestä, hankesuunnitelmasta tai muuttuuko hankehenkilön kiinteä työaikaosuus? Tällaisessa tilanteessa hankkeessasi on ajankohtaista tehdä muutoshakemus. 

Järjestämme koulutuksen muutoshakemusten laatimisen tueksi 19.4.2024 kello 9–10 Teams-etäyhteydellä. Koulutus on kohdennettu EU-rahoitteisiin hankkeisiin. Tilaisuudessa käydään läpi, millaisista asioista on tarpeen tehdä muutoshakemus, käydään läpi muutoshakemuksen laatimista ja vastataan muutoshakemuksia koskeviin kysymyksiin.  

Ilmoittaudu tilaisuuteen sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen sulkeutuu 16.4. Ilmoittautuneille välitetään linkki koulutukseen sähköpostitse. Ilmoittautuessa on mahdollisuus esittää kysymyksiä etukäteen. 

Kaikkiin kysymyksiin ei välttämättä ehditä antaa vastausta koulutuksen aikana. Ilmoittautumisen yhteydessä ja koulutuksessa kysytyistä kysymyksistä sekä niiden vastauksesta laaditaan QA-tiedosto, joka julkaistaan koulutuksen jälkeen verkkosivujemme tapahtuma-aineistoja-sivulla.  

Tilaisuutta ei tallenneta, mutta koulutuksen esitysmateriaalit julkaistaan verkkosivuillamme koulutuksen jälkeen. 

Sähköiseen ilmoittautumislomakkeeseen

Lisätietoja:  

Hilkka Laine
Rahoituspäällikkö
040 595 0014
hilkka.laine[at]keskisuomi.fi 

Outi Leppäkangas
Kehittämispäällikkö
040 673 3544
outi.leppakangas[at]keskisuomi.fi 

Tero Rautiainen
Kehittämispäällikkö
040 596 0882
tero.rautiainen[at]keskisuomi.fi