Maakuntahallituksen kokous 22.3.

2024 Ajankohtaista Tiedotteet • 19.3.2024 | Matti Heikkilä

Keski-Suomen maakuntahallitus kokoontuu perjantaina 22.3.2024. Kokouksessa päätetään Keski-Suomen liiton lausunnosta hyvinvointialueen sosiaali- ja terveyspalveluiden palveluverkkoon ja Länsi-Suomen maakuntien visiosta, joka toimii kuuden maakunnan yhteisen vaikuttamisen pohjana. Maakuntahallitus käsittelee myös oikaisuvaatimukset, jotka on jätetty maakuntahallituksen päätökseen määrätä maakuntakaava 2040 tulemaan voimaan. 

Lausunto Keski-Suomen hyvinvointialueen palveluverkosta

Keski-Suomen hyvinvointialue on julkaissut luonnoksen sosiaali- ja terveyspalveluiden palveluverkosta. Keski-Suomen kuntia, maakunnan liittoa ja asukkaita on pyydetty kommentoimaan palveluiden nykytilaa ja kahta ehdotettua vaihtoehtoa. Maakuntahallituksen lausunto keskittyy elinvoiman, kokonaiskestävyyden ja palveluiden kehittämisen näkökulmiin.  

Tutustu kokouksen esityslistaan verkkosivuillamme. 

 

Lisätiedot:  

Leena Lyytinen
maakuntahallituksen 2. varapuheenjohtaja
044 5313 493
leena.lyytinen[at]jyvaskyla.fi 

Pekka Hokkanen
maakuntajohtaja
040 595 0016
pekka.hokkanen[at]keskisuomi.fi 

Hanna Reini
hallintojohtaja
040 596 5993
hanna.reini[at]keskisuomi.fi