Matti Heikkilä aloitti siviilipalveluksensa liiton viestinnässä

2024 Ajankohtaista Tiedotteet • 22.2.2024 | Matti Heikkilä

Helmikuun alussa Keski-Suomen liiton viestintä sai vahvistusta, kun Matti Heikkilä aloitti siviilipalveluksensa. Hän on humanististen tieteiden kandidaatti, joka viimeistelee viestinnän maisteriopintojaan Jyväskylän yliopistolla. Viestinnän lisäksi hän opiskelee suomen kieltä.

– Olen todella tyytyväinen Keski-Suomen liittoon palveluspaikkana ja työyhteisönä. Liitolla on monipuolista ja innostavaa toimintaa, joka heijastuu monenlaisiksi viestintätarpeiksi ja -mahdollisuuksiksi. Pääsen hyödyntämään opinnoissa ja vapaa-ajalla kartuttamaani osaamista maakunnan hyväksi, ja pääsen oppimaan vielä paljon uutta.

Vapaa-ajallaan Heikkilä nauttii suuresti ihmisten kanssa ajan viettämisestä ja itsensä kehittämisestä. Hän viettääkin paljon aikaa ystävien kanssa esimerkiksi leipoen ja lautapelejä pelaillen. Itseään hän kehittää lukemalla ja liikkumalla aktiivisesti.

Heikkilän siviilipalvelus Keski-Suomen liitolla päättyy joulukuussa 2024. Hän on Keski-Suomen liiton historian toinen siviilipalvelusvelvollinen.

Lisätiedot:

Matti Heikkilä
siviilipalvelusvelvollinen
040 554 0830
matti.heikkila[at]keskisuomi.fi