Maakuntahallitus kokoustaa 26.1. – tutustu esityslistaan 

2024 Ajankohtaista Tiedotteet • 24.1.2024 | Jenni Isopahkala

Keski-Suomen maakuntahallitus kokoontuu tulevana perjantaina 26.1. vuoden ensimmäiseen kokoukseensa. Esityslistalla on Keski-Suomen liiton talousarvion käyttösuunnitelma 2024 ja Länsi-Suomen maakuntaliittojen päivitetty yhteistyösopimus Länsi-Suomen alue- ja rakennepolitiikan ohjelmakoordinaatiosta kuluvalla EU-ohjelmakaudella. Kokouksen yhteydessä kuullaan myös Länsi-Suomen yhteisen Eurooppa-toimiston (West Finland European Office, WFEO) toimintasuunnitelmasta alkaneelle vuodelle.

Maakuntahallituksen kokous pidetään tällä kertaa Multialla. Sen yhteydessä vieraillaan Metsä-Multialla ja tavataan samalla Multian Sahan johtoa. Ennen omaa kokousta ohjelmassa on yhteinen kokous Multian kunnan virka- ja luottamushenkilöiden kanssa.

Tutustu maakuntahallituksen kokouksen esityslistaan verkkosivuillamme. 

Esityslistaan

 

Lisätiedot:

Tahvo Anttila
maakuntahallituksen puheenjohtaja
0500 746 571
tahvoanttila[at]gmail.com 

Pekka Hokkanen
maakuntajohtaja
040 595 0016
pekka.hokkanen[at]keskisuomi.fi 

Hanna Reini
hallintojohtaja
040 596 5993
hanna.reini[at]keskisuomi.fi