Kestävän kaupunkikehittämisen EAKR-rahoitushaku auki 15.1.‒23.2.2024

Ajankohtaista Tiedotteet • 15.1.2024 | Jenni Isopahkala

Onko sinulla idea hankkeesta, joka vahvistaa Jyväskylän innovaatiovetoista kasvua ja asemaa korkean osaamisen koulutuskaupunkina ja tutkimuksen keskuksena?  – Tervetuloa kuulemaan kestävän kaupunkikehittämisen rahoituksen mahdollisuuksista ja reunaehdoista hakuinfoon ke 24.1.2024 kello 14–15!

Kestävän kaupunkikehittämisen EAKR-haku 15.1.‒23.2.2024

EU:n alue- ja rakennepolitiikkaa Suomessa toteuttava ohjelma Uudistuva ja osaava Suomi sisältää kestävän kaupunkikehittämisen kokonaisuuden, jossa toteutetaan kaupunkien ja työ- ja elinkeinoministeriön välisten ekosysteemisopimusten mukaisia kehittämishankkeita. Tavoitteena on vahvistaa elinkeinoelämälähtöistä TKI-toimintaa, tiivistää innovaatiotoiminnan yhteistyöverkostoja ja edistää uusilla liiketoimintamahdollisuuksilla Suomen kilpailukykyä.

Jyväskylän kaupungin kestävän kaupunkikehittämisen 3. EAKR-rahoitushaun hakuaika on 15.1.‒23.2.2024. 

Jyväskylän ekosysteemisopimuksen painopisteet ovat liikunta, terveyden edistäminen ja hyvinvointi sekä uudistuva teollisuus. Haemme nyt hankkeita, joilla lisätään toimijoiden välistä, uusia ratkaisuja tuottavaa tuloksellista yhteistyötä Jyväskylässä. Haettavana on noin 575 000 euroa.

Katso rahoitushaun tarkemmat tiedot hakuilmoituksesta:

Hakuilmoitus Rakennerahastot.fi-verkkosivuilla

 

 

Hakuinfo 24.1.2024

Jyväskylän kaupunki ja Keski-Suomen liitto järjestävät Kestävän kaupunkikehittämisen ekosysteemisopimuksen rahoitushaun (Euroopan aluekehitysrahasto, EAKR) hakuinfon ke 24.1.2024 kello 14–15. Info järjestetään Teams-etäyhteydellä.

Tilaisuudessa käymme läpi rahoitushaun sisältöä, tavoitteita ja arviointiperusteita sekä hanketeknisiä kysymyksiä. Olemme varanneet aikaa myös hakijoiden kysymyksille. Infoon voi liittyä tästä linkistä, erillistä ilmoittautumista ei tarvita. Muistathan merkitä ajankohdan heti kalenteriisi!

Hakuinfoa ei tällä kertaa tallenneta, mutta esitysaineisto ja Q&A-kooste julkaistaan Jyväskylän kaupungin, Keski-Suomen liiton ja Rakennerahastojen verkkosivuilla tilaisuuden jälkeen.

Tervetuloa mukaan!

Lisätiedot:

Iiris Asunmaa
kehittämispäällikkö, Jyväskylän kaupunki
050 472 4253
iiris.asunmaa[at]jyvaskyla.fi

Hilkka Laine
rahoituspäällikkö, Keski-Suomen liitto
040 595 0014
hilkka.laine[at]keskisuomi.fi


Jyväskylän kaupungin verkkosivut

Keski-Suomen liiton verkkosivut