Haemme joukkoomme energia-asiantuntijaa

2024 Ajankohtaista Rekrytoinnit • 12.1.2024 | Jenni Isopahkala

Oletko innostunut vihreästä siirtymästä ja kansainvälisestä yhteistyöstä? Onko sinulla utelias mieli ja halu työskennellä ihmisten parissa? Huomaatko osaamisen ympärilläsi ja autat muita onnistumaan? Tule kehittämään Keski-Suomea kanssamme! 

Haemme joukkoomme energia-asiantuntijaa 28.2.2026 asti

Tehtävässäsi vastaat kahden kansainvälisen hankkeen toteuttamisesta, yritys- ja kuntayhteistyöstä sekä hankeraportoinnista. Löydät työssäsi eri toimijoiden yhteisiä intressejä, sitoutat heitä Keski-Suomen kestävyystavoitteisiin ja ohjaat käytännön toimenpiteisiin. Työn painopisteinä ovat kuntiemme teollisuusalueiden vihreän siirtymän vauhdittaminen ja liikenteen puhtaat energiaratkaisut.  

Työsi sisältää saumatonta yhteydenpitoa energia-alan ja liikenteen yritysten, kuntien sekä eurooppalaisten kumppaneiden kanssa. Osallistut kansainvälisiin ja kansallisiin verkostoihin.  

Edellytämme sinulta 

  • tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa  
  • energia-alan asiantuntemusta ja verkostoja  
  • kokemusta hanketoiminnasta 
  • hyvää yhteistyökykyä, aikaansaavaa työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja 
  • sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisua suomen ja englannin kielillä  
  • matkustusvalmiutta 

Arvostamme aluekehittämisen ja sidosryhmiemme tuntemusta. Myös liikkumisen ja logistiikan tuntemus on eduksi. Päivittäistä työtäsi sujuvoittaa kokonaisuuksien hahmottaminen ja muuttuvien tilanteiden hallinta. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa Keski-Suomen muutokseen kohti kestävää taloutta yhdessä kuntien, yritysten ja osaavien työkavereiden kanssa. Merkityksellisen työn ohella tarjoamme lämminhenkisen työyhteisön asiantuntijaorganisaatiossa ja hyvän perehdytyksen tehtäviisi. Työskentelemme monipaikkatyön periaatteella joustavasti etänä ja toimistollamme Jyväskylän Lutakossa. Meillä on myös kelpo työsuhde-edut, sillä arvostamme työntekijöidemme hyvinvointia. 

Kerro meille, miksi sinä olisit oikea valinta maakunnan tärkeään kehittämistehtävään. Lähetä suomenkielinen hakemuksesi sekä englanninkieliset koulutus- ja kokemustietosi ke 31.1.2024 klo 12.00 mennessä osoitteeseen kirjaamo@keskisuomi.fi otsikolla ”Energia-asiantuntija”. 

Täytämme tehtävän 4.3.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhteeseen sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtäväkohtainen palkka on 3 800 euroa/kk. Muut työsuhteen ehdot työkokemuslisineen määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Tehtävän määräaikaisuuden perusteena on hankerahoitus.    

Lisätietoja
aluekehitysjohtaja Pirjo Peräaho, 040 591 0760, pirjo.peraaho[at]keskisuomi.fi
hallintojohtaja Hanna Reini, 040 596 5993, hanna.reini[at]keskisuomi.fi  

Paikallista uusiutuvaa energiaa liikkumiseen -hanke (PROMOTER)
Teollisuus- ja yrityspuistojen vihreä siirtymä -hanke (GIA)

Gia logo