Tutustu Keski-Suomen luonto- ja ilmastotyön hankkeisiin

Ajankohtaista • 8.12.2023 | Jenni Isopahkala

Keskisuomalaisten luonto- ja ilmastohankkeiden tietoja löytyy nyt kootusti Hiilineutraali Keski-Suomi 2030 -verkkosivustolta.

Kuinka keskisuomalaiset viljelijät voivat varautua ilmastonmuutokseen? Entä miten maakuntamme suometsiä voidaan hyödyntää kestävästi? Muun muassa näihin kysymyksiin vastataan keskisuomalaisilla luonto- ja ilmastohankkeilla.

Keski-Suomessa tehdään paljon työtä ilmaston ja luonnon monimuotoisuuden puolesta erilaisissa hankkeissa. Keski-Suomen liiton ja Keski-Suomen ELY-keskuksen yhteisessä hankkeessa Luonto- ja ilmastotiedolla johtaminen Keski-Suomen vahvuudeksi (Lumoava) näitä hanketietoja on koottu samalle verkkosivulle.

Hankesivua ylläpitävässä LUMOAVA-hankkeessa kytketään ilmastonmuutoksen ja luontokadon hillintä yhteen, tuotetaan ja koostetaan luontotietoa sekä otetaan tutkimustietoa laajasti käyttöön Keski-Suomessa. Hankekoonnilla lisätään tietoisuutta Keski-Suomessa tehtävästä luonto- ja ilmastotyöstä sekä autetaan hanketoimijoita verkostoitumaan myös keskenään.

Tutustu hankkeisiin Hiilineutraali Keski-Suomi -verkkosivulla

 

Ilmoita hankkeesi mukaan!

Hankkeita, joissa ilmastotyö ja luonnon monimuotoisuus ovat keskiössä, voi ilmoittaa verkkosivulle lisättäväksi Webropol-lomakkeella:

Ilmoita hanke verkkosivulle

 

Lisätiedot:

Enni Huotari
projektiasiantuntija
enni.huotari[at]keskisuomi.fi
040 675 9945