Maakuntahallitus käsittelee Keski-Suomen liiton talousarviota 27.10. 

2023 Ajankohtaista Tiedotteet • 23.10.2023 | Jenni Isopahkala

Keski-Suomen maakuntahallitus kokoontuu tulevana perjantaina 27.10. Esityslistalla on Keski-Suomen liiton talousarvio, jossa kuntien jäsenmaksuosuuksien ehdotetaan pysyvän ennallaan.

Jäsenmaksuosuuksiin ei ehdoteta muutoksia

Maakuntahallitus käsittelee ensi perjantain 27.10.2023 kokouksessaan Keski-Suomen liiton talousarviota 2024 ja talous- ja toimintasuunnitelmaa 2024–2026. Talousarviossa ehdotetaan, että kuntien jäsenmaksuosuudet pidetään ennallaan. Varsinaisen päätöksen talousarvion ja talous- ja toimintasuunnitelman hyväksymisestä tekee maakuntavaltuusto joulukuussa.  

Hallintosääntöä päivitetään

Kokouksessa käsitellään Keski-Suomen liiton hallintosäännön päivittäminen sekä ehdotukset kehittämisjohtajan viran lakkauttamisesta ja hallintopäällikön virkanimikkeen ja virantoimitusvelvoitteen muutoksista.  

Maakuntahallitukselle esitellään myös Maakuntakaavan 2040 ehdotusvaiheen kuulemisesta saatu palaute ja jatkovalmistelun suunnitelma. 

Rahoituspäätöksiä hyväksyttävänä

Esityslistalla on kaksi Keski-Suomen rahoituspäätöstä. Liukulajiseurat Jyväskylän Hiihtoseura ry, Kensu ry ja Ski Jyväskylä ry haluavat yhdistää voimansa Juniorikehittäjä-hankkeessa, jonka tavoitteena on tarjota lapsille monipuolisia harrastamisen mahdollisuuksia luonnossa tapahtuvien liukulajien parissa. 

Jyväskylä Basketball Academy ry:n (JBA) hankkeessa tarkoituksena on jalkauttaa JBA-matriisi, eli toimintamalli, joka tukee nuoren urheilijan tasapainoista kasvua ja ohjaa kohti aktiivista yhteiskunnan jäsenyyttä. 


Tutustu kokouksen
esityslistaan verkkosivuillamme:

Esityslistaan

 

Lisätiedot: 

Tahvo Anttila
maakuntahallituksen puheenjohtaja
0500 746 571
tahvoanttila[at]gmail.com 

Pekka Hokkanen
maakuntajohtaja
040 595 0016
pekka.hokkanen[at]keskisuomi.fi 

Hanna Reini
hallintopäällikkö
040 596 5993
hanna.reini[at]keskisuomi.fi