Anna palautetta kaavaehdotuksesta

2023 Ajankohtaista Tiedotteet • 8.9.2023 | Jenni Isopahkala

Onko sinulla ajatuksia Keski-Suomen tuulivoimasta, liikenteestä tai hyvinvoinnin aluerakenteesta? Nyt on aika vaikuttaa! Maakuntakaavan ehdotuksesta voi antaa palautetta 9.10.2023 asti.

Keski-Suomen maakuntakaavan 2040 ehdotus aineistoineen on nyt julkisesti nähtävillä ja kaikki osalliset voivat antaa palautetta tuulivoiman, liikenteen ja hyvinvoinnin aluerakenteen osalta  8.9.–9.10.2023 välisenä aikana.

Kaavaehdotus on nähtävillä Maakuntakaava 2040 -verkkosivulla, jokaisessa Keski-Suomen kunnassa ja etukäteen sovittaessa Keski-Suomen liiton toimistolla (Lutakonaukio 7, Innova 2, 40100 Jyväskylä) 

Keski-Suomen maakuntakaavan 2040 ehdotus

 

Toivomme palautetta ensisijaisesti sähköisen Lausuntopalvelun kautta:

Lausuntopalveluun

 

Palautetta voi toimittaa myös sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@keskisuomi.fi.

Käsittelemme palautteet kaavaehdotuksen viimeistelyn yhteydessä, ja saadut lausunnot ja niihin antamamme vastineet julkaisemme verkkosivuillamme. Huomaathan, että 9.10.2023 jälkeen tulleita lausuntoja emme käsittele.

 

Kaavaehdotusta esitellään 13.9. ja 27.9.

Järjestämme kaksi kaavaehdotuksen esittelytilaisuutta Teams-etäyhteydellä: keskiviikkoina 13.9. ja 27.9.2023 alkaen kello 16.30. Liittymislinkit ja tunnukset julkaisemme oheisella verkkosivulla ennen tilaisuuksia:

Kaavaesittelyt

 

Keski-Suomen maakuntakaavan 2040 symboli koostuu alaosan vihreistä ja yläosan sinisistä graafisista elementeistä, jotka kuvaavat maata ja taivasta sekä keskellä olevasta punaisesta sydänmuodosta, jonka voi tulkita laskevaksi tai nousevaksi auringoksi.