Maakuntahallitus kokoustaa 16.6. – käsittelyssä kolme rahoituspäätöstä

2023 Ajankohtaista Tiedotteet • 13.6.2023 | Jenni Isopahkala

Keski-Suomen maakuntahallitus kokoontuu tulevana perjantaina 16.6.2023. Esityslistalla on muun muassa rahoituspäätös hankkeesta, jossa kaavaillaan Urheiluopisto 3.0  -toimintamallin rakentamista Keski-Suomeen.

Keski-Suomeen halutaan liikunnan ja huippu-urheilun valmennus- ja leiritystoimintaa

Maakuntahallitus käsittelee ensi perjantaina kokouksessaan kolme Keski-Suomen liiton rahoituspäätöstä. Keski-Suomen urheiluharjoittelukeskussäätiö ry:n hankkeen tavoitteena on synnyttää Keski-Suomeen verkostomainen palvelumalli liikunnan ja erityisesti huippu-urheilun valmennus- ja leiritystoimintaan. Samalla tarkoituksena on tarjota alan opiskelijoille harjoittelupaikkoja haastavassa työympäristössä. 

Kokouksessa käsitellään myös päätökset Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy:n seudullista JTF-rahoitushakua edistäneen hankkeen lisärahoituksesta sekä Vantaan ammattiopisto Varian energiantuoton mittaamisen hankehausta. 

Maakuntavaltuuston päätökset täytäntöön

Maakuntahallitus toteaa viime viikolla kokoontuneen maakuntavaltuuston päätökset ja sopii niiden täytäntöönpanosta. Henkilömuutosten myötä maakuntahallitus nimeää myös edustajansa Maakunnan yhteistyöryhmään ja Keski-Suomen nuorisovaltuustoon. 

Tutustu kokouksen esityslistaan verkkosivuillamme

 

Lisätiedot: 

Tahvo Anttila
maakuntahallituksen puheenjohtaja
0500 746 571
tahvoanttila[at]gmail.com 

Pekka Hokkanen
maakuntajohtaja
040 595 0016
pekka.hokkanen[at]keskisuomi.fi 

Hanna Reini
hallintopäällikkö
040 596 5993
hanna.reini[at]keskisuomi.fi