Maakuntahallitus kokoustaa 26.5. – tutustu esityslistaan   

Ajankohtaista • 23.5.2023 | Jenni Isopahkala

Keski-Suomen maakuntahallitus kokoontuu tulevana perjantaina 26.5. Kokouksessa päätetään Keski-Suomen yrittäjien elinvoimalupaukseen tarttumisesta.

Elinvoimalupaus haastaa edistämään yrittäjäystävällistä ilmapiiriä

Maakuntahallitus päättää tulevassa kokouksessaan elinvoimalupauksen haasteeseen osallistumisesta. Keski-Suomen Yrittäjät ry on haastanut Keski-Suomen liiton osallistumaan Keski-Suomen yhteiseen elinvoimalupaukseen. Tällä lupauksella maakunnan toimijat sitoutuvat edistämään yrittäjäystävällistä ilmapiiriä sekä vahvistamaan maakunnan elinvoimaisuutta yhdessä. Elinvoimalupauksella on tarkoitus vahvistaa myös Keski-Suomen brändiä.  

Keski-Suomen liiton lisäksi mukaan on haastettu muitakin Keski-Suomen elinvoimaan kytkeytyviä toimijoita, kuten Keski-Suomen ELY-keskus, Keski-Suomen kauppakamari, MTK Keski-Suomi, Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Jyväskylän yliopisto, Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto Poke sekä maakunnan kansanedustajat. Myös Keski-Suomen kuntia on haastettu mukaan tekemään omat elinvoimalupauksensa. 

Maakuntakaavan viranomaisehdotuksen kuuleminen päättyi

Kokouksessa kuullaan katsaus maakuntakaavan viranomaisehdotuksen kuulemisessa saaduista palautteista ja käynnissä olevan JTF-rahoitushaun tilanteesta. Maakuntahallitus käsittelee myös Keurusselän retkeilyalueen esiselvitys -hankkeen viranomaispäätökseen tulleen oikaisuvaatimuksen.  

Tutustu kokouksen esityslistaan verkkosivuillamme:

Esityslista

 

Lisätiedot: 

Tahvo Anttila
maakuntahallituksen puheenjohtaja
0500 746 571
tahvoanttila[at]gmail.com 

Pekka Hokkanen
maakuntajohtaja
040 595 0016
pekka.hokkanen[at]keskisuomi.fi 

Hanna Reini
hallintopäällikkö
040 596 5993
hanna.reini[at]keskisuomi.fi