Yhteistyö uusien kansanedustajien kanssa käynnistyi 

2023 Ajankohtaista Tiedotteet • 12.5.2023 | Jenni Isopahkala

Keski-Suomen liitto tapaa säännöllisesti maakunnan kansanedustajia. Keski-Suomen kansanedustajat järjestäytyivät alkaneen kauden ensimmäisessä tapaamisessa ja valitsivat ensimmäisen vuoden puheenjohtajakseen Riitta Mäkisen (sd.).

Keski-Suomen liitolla on jo pitkät perinteet tiiviistä yhteistyöstä maakunnan kansanedustajien kanssa. Säännöllisissä kansanedustajatapaamisissa keskustellaan Keski-Suomen ja Keski-Suomen liiton ajankohtaisista asioista ja kuullaan terveisiä eduskuntatyöstä.  

Uudet kansanedustajat ja Keski-Suomen liiton johdon edustus kokoontuivat tällä viikolla ensimmäiseen yhteistyökokoukseen Keski-Suomen liiton toimistolla Jyväskylässä. Tapaamisessa maakuntajohtaja Pekka Hokkanen sekä aluekehitysjohtaja Pirjo Peräaho ja suunnittelujohtaja Hanna Kunttu kertoivat ajankohtaiskatsauksessaan muun muassa Keski-Suomen hallitusohjelmatavoitteista. Kansanedustajat järjestäytyivät kokouksessa ja valitsivat ensimmäisen vuoden puheenjohtajakseen Riitta Mäkisen (sd.).  

– Kokouksessa oli tiivis yhdessä tekemisen tunnelma. On hienoa nähdä, kuinka vahvasti maakuntamme kansanedustajat ovat sitoutuneet Keski-Suomen kehittämiseen, maakuntajohtaja Pekka Hokkanen iloitsee. 

 

Keski-Suomen kansanedustajat