Jenni Isopahkala valittiin Keski-Suomen liiton viestintäpäälliköksi

Ajankohtaista Rekrytoinnit Tiedotteet • 8.5.2023 | Hanna Reini

Keski-Suomen liiton viestintäpäällikön tehtävään valittiin filosofian maisteri Jenni Isopahkala Petäjävedeltä. Tehtävää haki määräaikaan mennessä 37 henkilöä.   

– Hakijoiden joukossa oli ilahduttavasti myös kovia viestinnän osaajia, joten valinta voitiin tehdä korkeatasoisten hakijoiden väliltä, arvioi maakuntajohtaja Pekka Hokkanen. 

1.6.2023 viestintäpäällikön tehtävässä aloittava Isopahkala on valmistunut filosofian maisteriksi Jyväskylän yliopistosta, jossa hän opiskeli pääaineensa viestinnän lisäksi muun muassa kasvatustieteitä. Isopahkala on työskennellyt Keski-Suomen liiton viestintäasiantuntijana tammikuusta 2022 alkaen. Sitä ennen hän työskenteli Muuramen kunnan viestintäasiantuntijana ja tiedotuslehti Muuramelaisen päätoimittajana sekä on toiminut koulutusyhteistyö EduFutura Jyväskylän viestintätehtävissä.  

Viestintäpäälliköllä on keskeinen rooli tehdä näkyväksi Keski-Suomen liiton monipuolista aluekehittämistyötä ja koko maakunnan tunnettuutta yhteistyössä Keski-Suomen kuntien ja sidosryhmien kanssa.

Lisätiedot:

Pekka Hokkanen
maakuntajohtaja
040 595 0016
pekka.hokkanen[at]keskisuomi.fi