Viestintä hankematkan aikana – Länsi-Suomen aamukahvitilaisuus 24.5.

Ajankohtaista • 26.4.2023 | Jenni Isopahkala

Tietävätköhän ihmiset, miten hienoa kehittämistyötä meidän hankkeessa tehdään? Entä miten saamme uusia toimijoita innostumaan? Mitä kannattaisi kertoa, milloin, missä kanavissa, kuka kertoo? Olet lämpimästi tervetullut kuulemaan ja keskustelemaan hankeviestinnästä Länsi-Suomen aamukahvitilaisuuteen 24.5.2023 klo 9–10.

Aivan samalla tavalla kuin hankkeen toteutus on matka, sitä on myös viestintä hankkeen aikana. Etäyhteydellä järjestettävässä Länsi-Suomen aamukahvitilaisuudessa 24.5.2023 kello 9–10 saat rahoittajan vinkkejä ja ohjeita EU:n rahoituksella toteutettavien hankkeiden viestintään. Ohjelmakaudella 2021–2027 viestinnän merkitys korostuu entisestäänkin, ja sen asianmukainen toteutus on rahoituksen edellytys.

Sanonta Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty ei elä turhaan. Se sopii hankeviestintäänkin. Käy läpi rahoittajan ohjeistus, tee viestintäsuunnitelma, joka kantaa koko hankkeen ajan tulosten kertomiseen ja levittämiseen saakka ja viesti, viesti, viesti! Hankeviestintä ei ole rakettitiedettä, mutta siihen on hyvä varata riittävästi aikaa ja tekijöitä.

Jatketaan pohdintoja aamukahveilla! Ilmoittauduthan viimeistään maanantaina 22.5. klo 14 mennessä sähköisen ilmoittautumislomakkeen kautta.

 

Ilmoittautuminen

 

Teams-osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille tilaisuutta edeltävänä päivänä. Tilaisuus on suomenkielinen.

Ohjelma

9.00 Avaus: Viestintä vaikuttaa! ohjelmapäällikkö Katja Laitinen, Satakuntaliitto
9.05–9.20 Maakuntaliittojen rahoitus & hankeviestintä: aluekehitysasiantuntija Karl-Gustav Byskata, Pohjanmaan liitto
9.20–9.35 ESR+ -rahoitus & hankeviestintä: johtava rahoitusasiantuntija Johanna Latvala, Keski-Suomen ELY-keskus
9.35–9.45 Katsaus Innokaupunkien viestintään: viestinnän asiantuntija Milja Mansukoski, Pirkanmaan liitto
9.45–9.55 Rakentava rakennerahastot.fi ja sosiaalinen media: viestintäsuunnittelija Elisa Airasvirta, Keski-Suomen ELY-keskus
9.55.–10.00 Tilaisuuden päätös

 

Länsi-Suomen aamukahvitilaiuuden ohjelma. Tämä löytyy tekstinä kuvan alta.