Haemme joukkoomme viestintäpäällikköä ja henkilöstö- ja toimistosihteeriä

2023 Ajankohtaista Rekrytoinnit • 6.4.2023 | Jenni Isopahkala

Tule työkaveriksemme luomaan näkyvää jälkeä Keski-Suomen kehittämiseen! Haemme joukkoomme viestintäpäällikköä ja henkilöstö- ja toimistosihteeriä toistaiseksi voimassa oleviin tehtäviin. Molemmat hakuilmoitukset löytyvät tältä sivulta.

Haemme joukkoomme  

VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖÄ 
toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään  

Oletko Keski-Suomen kehittämisestä innostuva, sujuvasanainen viestinnän taitaja? Onko sinulla utelias mieli ja halu työskennellä ihmisten parissa? Huomaatko osaamisen ympärilläsi ja autat muita onnistumaan? Tule kehittämään maakuntaa kanssamme! 

Tehtävässäsi suunnittelet ja toteutat Keski-Suomen liiton ulkoista ja sisäistä viestintää. Huolehdit sekä viestinnän kehittämisestä että arjen rutiineista. Tehtäviisi kuuluu myös vaikuttamisviestintä ja osallisuuden vahvistaminen. Johtoryhmän jäsenenä olet tiiviisti mukana maakunnan strategisten tavoitteiden edistämisessä. 

Työsi sisältää saumatonta yhteydenpitoa kuntien, yritysten, järjestöjen sekä monien muiden kumppaneiden kanssa. Osallistut kansallisiin ja välillä kansainvälisiinkin verkostoihin. Tehtävässä tarvitset ajoittain englannin kielen taitoa. 

Edellytämme sinulta 

  • tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
  • monipuolista kokemusta viestinnän tehtävistä
  • erinomaisia digitaalisen viestinnän ja sosiaalisen median taitoja
  • hyvää yhteistyökykyä, aikaansaavaa työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
  • erinomaista suomen kielen ja hyvää englannin kielen taitoa  

Arvostamme yhteiskunnallisen päätöksenteon, aluekehittämisen ja sidosryhmiemme tuntemusta. Päivittäistä työtäsi sujuvoittaa kokonaisuuksien hahmottaminen ja muuttuvien tilanteiden hallinta. Esiinnyt luontevasti sekä tuotat ja muokkaat taitavasti tekstejä ja mediasisältöjä. Eikä Keski-Suomen tuntemuskaan pahitteeksi ole! 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa Keski-Suomen tulevaisuuteen yhdessä kuntien, yritysten ja osaavien työkavereiden kanssa. Merkityksellisen työn ohella tarjoamme lämminhenkisen työyhteisön asiantuntijaorganisaatiossa ja hyvän perehdytyksen tehtäviisi. Työskentelemme monipaikkatyön periaatteella joustavasti etänä ja toimistollamme Jyväskylän Lutakossa. Meillä on myös kelpo työsuhde-edut, sillä arvostamme työntekijöidemme hyvinvointia. 

Kerro meille, miksi sinä olisit oikea valinta maakunnan tärkeään viestintätehtävään. Lähetä hakemuksesi sekä koulutus- ja kokemustietosi ke 26.4.2023 klo 12.00 mennessä osoitteeseen kirjaamo@keskisuomi.fi otsikolla ”Viestintäpäällikkö”. 

Täytämme tehtävän 1.6.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhteeseen sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtäväkohtainen palkka on 4 000 euroa/kk. Muut työsuhteen ehdot työkokemuslisineen määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.  

Lisätietoja 

maakuntajohtaja Pekka Hokkanen, 040 595 0016, pekka.hokkanen[at]keskisuomi.fi
aluekehitysjohtaja Pirjo Peräaho, 040 591 0760, pirjo.peraaho[at]keskisuomi.fi 

 

 


 

 

Haemme joukkoomme  

HENKILÖSTÖ- JA TOIMISTOSIHTEERIÄ
t
oistaiseksi voimassa olevaan tehtävään 

Oletko innostunut henkilöstöhallinnon työtehtävistä? Onko sinulla iloinen palveluasenne ja halu työskennellä ihmisten parissa? Tule palvelemaan Keski-Suomea kanssamme!  

Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset henkilöstöhallinnon työtehtävät mm. palkka- ja palvelusuhdeasiat, työhyvinvointi, henkilöstöasioiden valmistelu ja raportointi sekä hyvän henkilöstöhallinnon prosesseista huolehtiminen ja niiden kehittäminen. Henkilöstöhallinnon työtehtävien lisäksi toimenkuvaasi monipuolistavat erilaiset yleishallinnon työtehtävät, kuten hallinnon sihteerinä ja taloushallinnon tukitehtävissä toimiminen.  

Edellytämme sinulta  

  • tehtävään soveltuvaa korkeakoulutusta 
  • kokemusta henkilöstöhallinnon työtehtävistä 
  • huolellisuutta ja aikaansaavaa työskentelyotetta
  • hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja 

Arvostamme kokemusta henkilöstö- ja taloushallinnon tietojärjestelmien käytöstä ja julkisen hallinnon päätöksenteon tuntemusta.   

Erityisesti ilahdumme kunta-alan työehtojen tuntemuksesta. Päivittäistä työtäsi sujuvoittaa kokonaisuuksien hahmottaminen ja muuttuvien tilanteiden hallinta.  

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa Keski-Suomen tulevaisuuteen yhdessä osaavien työkavereiden kanssa. Merkityksellisen työn ohella tarjoamme lämminhenkisen työyhteisön asiantuntijaorganisaatiossa ja hyvän perehdytyksen tehtäviisi. Työskentelemme monipaikkatyön periaatteella joustavasti etänä ja toimistollamme Jyväskylän Lutakossa. Meillä on myös kelpo työsuhde-edut, sillä arvostamme työntekijöidemme hyvinvointia.  

Kerro meille, miksi sinä olisit oikea valinta henkilöstö- ja toimistosihteerin tehtävään. Lähetä hakemuksesi sekä koulutus- ja kokemustietosi ke 26.4.2023 klo 12.00 mennessä osoitteeseen kirjaamo@keskisuomi.fi otsikolla ”Henkilöstö- ja toimistosihteeri”.  

Tehtävä täytetään 1.6.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhteeseen sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtäväkohtainen palkka on 3000 euroa/kk. Muut työsuhteen ehdot työkokemuslisineen määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.     

Lisätietoja 

hallintopäällikkö Hanna Reini, p. 040 596 5993, hanna.reini[at]keskisuomi.fi
kehitysjohtaja Kari Luostarinen, p. 040 545 0570, kari.luostarinen[at]keskisuomi.fi