Haemme joukkoomme ilmastoasiantuntijaa ja energia-asiantuntijaa

2023 Ajankohtaista • 14.3.2023 | Jenni Isopahkala

Haemme työkaveriksemme hiilensidonnasta ja hiilikompensaatiosta innostuvaa ilmastoasiantuntijaa ja vihreästä siirtymästä syttyvää energia-asiantuntijaa määräaikaisiin tehtäviin 28.2.2026 asti. Molemmat hakuilmoitukset löytyvät tältä sivulta. Hae vain toista tai molempia tehtäviä mielenkiintosi mukaan!

Haemme joukkoomme  

ENERGIA-ASIANTUNTIJAA  

määräaikaiseen tehtävään 28.2.2026 asti 

Oletko innostunut vihreästä siirtymästä ja kansainvälisestä yhteistyöstä? Onko sinulla utelias mieli ja halu työskennellä ihmisten parissa? Huomaatko osaamisen ympärilläsi ja autat muita onnistumaan? Tule kehittämään Keski-Suomea kanssamme! 

Tehtävässäsi vastaat kahden kansainvälisen hankkeen toteuttamisesta, yritys- ja kuntayhteistyöstä sekä hankeraportoinnista. Löydät työssäsi eri toimijoiden yhteisiä intressejä, sitoutat heitä Keski-Suomen kestävyystavoitteisiin ja ohjaat käytännön toimenpiteisiin. Työn painopisteinä ovat kuntiemme teollisuusalueiden vihreän siirtymän vauhdittaminen ja liikenteen puhtaat energiaratkaisut.  

Työsi sisältää saumatonta yhteydenpitoa energia-alan ja liikenteen yritysten, kuntien sekä eurooppalaisten kumppaneiden kanssa. Osallistut kansainvälisiin ja kansallisiin verkostoihin.  

Edellytämme sinulta 

 • tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa  
 • energia-alan asiantuntemusta ja verkostoja  
 • kokemusta hanketoiminnasta 
 • hyvää yhteistyökykyä, aikaansaavaa työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja 
 • sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisua suomen ja englannin kielillä  
 • matkustusvalmiutta 

Arvostamme aluekehittämisen ja sidosryhmiemme tuntemusta. Myös liikkumisen ja logistiikan tuntemus on eduksi. Päivittäistä työtäsi sujuvoittaa kokonaisuuksien hahmottaminen ja muuttuvien tilanteiden hallinta. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa Keski-Suomen muutokseen kohti kestävää taloutta yhdessä kuntien, yritysten ja osaavien työkavereiden kanssa. Merkityksellisen työn ohella tarjoamme lämminhenkisen työyhteisön asiantuntijaorganisaatiossa ja hyvän perehdytyksen tehtäviisi. Työskentelemme monipaikkatyön periaatteella joustavasti etänä ja toimistollamme Jyväskylän Lutakossa. Meillä on myös kelpo työsuhde-edut, sillä arvostamme työntekijöidemme hyvinvointia. 

Kerro meille, miksi sinä olisit oikea valinta maakunnan tärkeään kehittämistehtävään. Lähetä suomenkielinen hakemuksesi sekä englanninkieliset koulutus- ja kokemustietosi ke 29.3.2023 klo 12.00 mennessä osoitteeseen kirjaamo@keskisuomi.fi otsikolla ”Energia-asiantuntija”. 

Täytämme tehtävän 1.5.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhteeseen sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtäväkohtainen palkka on 3 700 euroa/kk. Muut työsuhteen ehdot työkokemuslisineen määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Tehtävän määräaikaisuuden perusteena on hankerahoitus.    

Lisätietoja
aluekehitysjohtaja Pirjo Peräaho, 040 591 0760, pirjo.peraaho[at]keskisuomi.fi
hallintopäällikkö Hanna Reini, 040 596 5993, hanna.reini[at]keskisuomi.fi 

 

 

 


 

 

Haemme joukkoomme  

ILMASTOASIANTUNTIJAA 
määräaikaiseen tehtävään 28.2.2026 asti 

Oletko innostunut hiilensidonnasta, hiilikompensaatiosta ja kansainvälisestä yhteistyöstä? Onko sinulla utelias mieli ja halu työskennellä ihmisten parissa? Huomaatko osaamisen ympärilläsi ja autat muita onnistumaan? Tule kehittämään Keski-Suomea kanssamme! 

Tehtävässäsi vastaat kansainvälisen hankkeen toteutuksesta, verkostoyhteistyöstä ja hankeraportoinnista. Löydät työssäsi eri toimijoiden yhteisiä intressejä, sitoutat heitä Keski-Suomen kestävyystavoitteisiin ja ohjaat käytännön toimenpiteisiin. Työn painopiste on Keski-Suomen vihreän siirtymän edistämisessä hiilensidontaa kasvattamalla ja hiilikompensaatiota hyödyntämällä.  

Työsi sisältää saumatonta yhteydenpitoa ilmasto- ja ympäristöalan yritysten, tutkimusorganisaatioiden, julkisten yhteisöjen ja eurooppalaisten kumppaneiden kanssa. Osallistut sekä kansainvälisiin että kansallisiin verkostoihin.  

Edellytämme sinulta 

 • tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa  
 • ilmasto- ja ympäristöalan asiantuntemusta ja verkostoja  
 • kokemusta hanketoiminnasta 
 • hyvää yhteistyökykyä, aikaansaavaa työskentelyotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja 
 • sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisua suomen ja englannin kielillä  
 • matkustusvalmiutta 

Arvostamme aluekehittämisen ja sidosryhmiemme tuntemusta. Päivittäistä työtäsi sujuvoittaa kokonaisuuksien hahmottaminen ja muuttuvien tilanteiden hallinta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa Keski-Suomen muutokseen kohti kestävää taloutta ja kasvua yhdessä kuntien, yritysten ja osaavien työkavereiden kanssa. Merkityksellisen työn ohella tarjoamme lämminhenkisen työyhteisön asiantuntijaorganisaatiossa ja hyvän perehdytyksen tehtäviisi. Työskentelemme monipaikkatyön periaatteella joustavasti etänä ja toimistollamme Jyväskylän Lutakossa. Meillä on myös kelpo työsuhde-edut, sillä arvostamme työntekijöidemme hyvinvointia. 

Kerro meille, miksi sinä olisit oikea valinta maakunnan tärkeään kehittämistehtävään. Lähetä suomenkielinen hakemuksesi sekä englanninkieliset koulutus- ja kokemustietosi ke 29.3.2023 klo 12.00 mennessä osoitteeseen kirjaamo@keskisuomi.fi otsikolla ”Ilmastoasiantuntija”. 

Täytämme tehtävän 1.5.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhteeseen sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtäväkohtainen palkka on 3 700 euroa/kk. Muut työsuhteen ehdot työkokemuslisineen määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Tehtävän määräaikaisuuden perusteena on hankerahoitus.    

Lisätietoja
aluekehitysjohtaja Pirjo Peräaho, 040 591 0760, pirjo.peraaho[at]keskisuomi.fi
hallintopäällikkö Hanna Reini, 040 596 5993, hanna.reini[at]keskisuomi.fi  

 

 

Gia logo