Kimmo Suortamo aloitti kulttuurin asiantuntijana

2023 Ajankohtaista Tiedotteet • 6.3.2023 |

Filosofian maisteri Kimmo Suortamo aloitti Keski-Suomen liitossa kulttuurin asiantuntijana 6.3. Ennen tehtävään siirtymistä Suortamo on työskennellyt Teatteri Eurooppa Neljän tuottajana ja teatterinjohtajana sekä Taiteen edistämiskeskuksella suunnittelijana. Kimmo harrastaa luonnossa liikkumista, metsästystä, kalastusta ja kuorolaulua Mieskuoro Sirkoissa.

Kulttuurin asiantuntijan tehtäviin kuuluu muun muassa maakunnan kulttuuritoimijoiden yhteistyön syventäminen erityisesti kulttuurihyvinvoinnin alalla, kulttuurin työpajojen ja tulevaisuusfoorumien järjestäminen ja taidepilottien organisoiminen. Työ sisältää yhteydenpitoa kuntien kulttuuripalveluiden, kulttuurialan yksityisten toimijoiden ja taiteilijoiden kanssa. Työn painopiste on Keski-Suomen pienissä ja keskikokoisissa kunnissa. Asiantuntijatehtävää rahoitetaan Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämällä hankerahoituksella 31.12.2024 asti.