Ilmastotyöpajoja Keski-Suomen kunnille

2023 Ajankohtaista Tapahtumat • 24.2.2023 | Jenni Isopahkala

Ensimmäinen työpaja pidetään ke 8.3.

Keskiviikkona 8.3. käynnistyy kuntien ilmastotyön teemoja käsittelevä neliosainen työpajasarja. Kaikki tilaisuudet toteutetaan Teams-etäyhteydellä keskiviikkoisin kello 13–15.30. Ensimmäisen työpajan teemana on Päästöseuranta- ja skenaariotyökalut ja vieraana on Suomen ympäristökeskuksen (SYKE) erikoistutkija Santtu Karhinen.

Maksuton työpajasarja on tarkoitettu erityisesti Keski-Suomen kuntien työntekijöille ja luottamushenkilöille. Koulutuksen järjestää ympäristöministeriön rahoittama ja Keski-Suomen liiton koordinoima Tukea Keski-Suomen kuntien ilmastotyöhön -hanke.

Kaikki työpajat:

8.3.                Päästöseuranta- ja skenaariotyökalut

15.3.              Kunnan ilmastotyö – teot ja suunnitelma

29.3.              Vähähiiliset hankinnat

5.4.                Ilmastoviestintä

Voit ilmoittautua yksittäiseen tilaisuuteen tai koko sarjaan verkkolomakkeella. Tarkemmat tiedot tilaisuuksien puhujista täydentyvät Hiilineutraali Keski-Suomi 2030 -verkkosivuston tapahtumakalenteriin.

Tervetuloa saamaan tietoa, keskustelemaan ja oppimaan yhdessä ilmastotyöstä!


Lisätiedot:

Suvi Bayr, aluekehitysasiantuntija (ilmastotyö)
suvi.bayr@keskisuomi.fi
p. 040 652 3848