Jyväskylän kaupungin kestävän kaupunkikehittämisen rahoitushakua jatketaan 10.3. asti

2023 Ajankohtaista • 17.2.2023 | Jenni Isopahkala

Onko sinulla idea hankkeesta, joka vahvistaa Jyväskylän innovaatiovetoista kasvua ja asemaa korkean osaamisen koulutuskaupunkina ja tutkimuksen keskuksena? Jyväskylän kaupungin kestävän kaupunkikehittämisen toisen EAKR-rahoitushaun hakuaikaa on jatkettu 10.3.2023 asti.

EU:n alue- ja rakennepolitiikkaa Suomessa toteuttava ohjelma Uudistuva ja osaava Suomi sisältää kestävän kaupunkikehittämisen kokonaisuuden, jossa toteutetaan kaupunkien ja työ- ja elinkeinoministeriön välisten ekosysteemisopimusten mukaisia kehittämishankkeita. Tavoitteena on vahvistaa elinkeinoelämälähtöistä TKI-toimintaa, tiivistää innovaatiotoiminnan yhteistyöverkostoja ja edistää uusilla liiketoimintamahdollisuuksilla Suomen kilpailukykyä. Jyväskylän ekosysteemisopimuksen painopisteet ovat liikunta, terveyden edistäminen ja hyvinvointi sekä uudistuva teollisuus.

Lisätietoja kestävän kaupunkikehittämisen rahoituksesta saa Jyväskylän kaupungin verkkosivulta, Rakennerahastot.fi-verkkosivulta ja rahoitusasiantuntijoilta.

Lisätiedot:

Iiris Asunmaa
kehittämispäällikkö, Jyväskylän kaupunki
050 472 4253
iiris.asunmaa[at]jyvaskyla.fi

Hannu Koponen
kehittämispäällikkö, Keski-Suomen liitto
040 595 0009
hannu.koponen[at]keskisuomi.fi