Kestävän kaupunkikehittämisen rahoituksen 2. kierros avautuu – Keski-Suomen liiton ja Jyväskylän kaupungin hakuinfo 6.2.2023  

Ajankohtaista • 27.1.2023 | Jenni Isopahkala

Onko sinulla idea hankkeesta, joka vahvistaa Jyväskylän innovaatiovetoista kasvua ja asemaa korkean osaamisen koulutuskaupunkina ja tutkimuksen keskuksena?  – Tervetuloa kuulemaan ensi viikolla avautuvan kestävän kaupunkikehittämisen rahoituksen mahdollisuuksista ja reunaehdoista hakuinfoon 6.2.2023! Ilmoittautuminen tilaisuuteen päättyy 2.2.2023.

Kestävän kaupunkikehittämisen EAKR-haku 30.1.‒6.3.2023

EU:n alue- ja rakennepolitiikkaa Suomessa toteuttava ohjelma Uudistuva ja osaava Suomi sisältää kestävän kaupunkikehittämisen kokonaisuuden, jossa toteutetaan kaupunkien ja työ- ja elinkeinoministeriön välisten ekosysteemisopimusten mukaisia kehittämishankkeita. Tavoitteena on vahvistaa elinkeinoelämälähtöistä TKI-toimintaa, tiivistää innovaatiotoiminnan yhteistyöverkostoja ja edistää uusilla liiketoimintamahdollisuuksilla Suomen kilpailukykyä. Jyväskylän kaupungin kestävän kaupunkikehittämisen toisen EAKR-rahoitushaun hakuaika on 30.1.‒6.3.2023. Jyväskylän ekosysteemisopimuksen painopisteet ovat liikunta, terveyden edistäminen ja hyvinvointi sekä uudistuva teollisuus.

Hakuinfo 6.2.2023

Keski-Suomen liitto ja Jyväskylän kaupunki pitävät hankerahoituksen hakijoille yhteisen, etäyhteydellä järjestettävän infotilaisuuden 6.2.2023 kello 15–16. Tilaisuudessa esitellään Jyväskylän kaupungin kestävän kaupunkikehittämisen rahoitushakua ja kustannusmalleja. Hakuinfoon voi ilmoittautua 2.2.2023 asti sähköisen ilmoittautumislomakkeen kautta. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ja ohjelma 3.2.2023. Halutessasi voit myös varata ajan henkilökohtaiseen hankeideakeskusteluun. Varaukset p. 040 595 0009, Hannu Koponen, Keski-Suomen liitto.

 

Hakuinfon ilmoittautumiseen

 

Lisätietoja kestävän kaupunkikehittämisen rahoituksesta saa Jyväskylän kaupungin verkkosivulta, Rakennerahastot.fi-verkkosivulta ja rahoitusasiantuntijoilta.
 

Lisätiedot:   

Iiris Asunmaa
kehittämispäällikkö, Jyväskylän kaupunki
050 472 4253
iiris.asunmaa[at]jyvaskyla.fi  

Hannu Koponen
kehittämispäällikkö, Keski-Suomen liitto
040 595 0009 
hannu.koponen[at]keskisuomi.fi