Tule kulttuurin asiantuntijaksi Keski-Suomen liittoon!

2023 Ajankohtaista Rekrytoinnit • 9.1.2023 | Jenni Isopahkala

Keski-Suomen liitto on maakunnan yhteisen kehittämistahdon muodostaja, strateginen suunnittelija ja kehittäjä sekä osaava ja ennakoiva verkostovaikuttaja  

Haemme joukkoomme  

KULTTUURIN ASIANTUNTIJAA 
määräaikaiseen tehtävään 31.12.2024 asti 

Oletko innostunut kulttuurista ja aluekehittämisestä? Onko sinulla utelias mieli ja halu työskennellä ihmisten parissa? Huomaatko osaamisen ympärilläsi ja autat muita onnistumaan? Tule kehittämään Keski-Suomea kanssamme! 

Tehtäviisi kuuluvat maakunnan kulttuuritoimijoiden yhteistyön syventäminen erityisesti kulttuurihyvinvoinnin alalla, kulttuurin työpajojen ja tulevaisuusfoorumien järjestäminen, taidepilottien organisoiminen sekä tavanomaiset hankehallinnon tehtävät. Osallistut myös kansallisiin ja ehkä kansainvälisiinkin verkostoihin.  

Työsi sisältää saumatonta yhteydenpitoa kuntien kulttuuripalveluiden, kulttuurialan yksityisten toimijoiden ja taiteilijoiden kanssa. Työn painopiste on Keski-Suomen pienissä ja keskikokoisissa kunnissa. Myös uusi hyvinvointialue tulee työssäsi tutuksi. 

Edellytämme sinulta 

  • tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa  
  • vahvaa kulttuurialan asiantuntemusta ja verkostoja  
  • kokemusta hanketoiminnasta 
  • hyvää yhteistyökykyä, aloitteellisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja 
  • erinomaista suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa 

Arvostamme aluekehittämisen, sidosryhmiemme ja julkisen hallinnon tuntemusta. Päivittäistä työtäsi sujuvoittaa kokonaisuuksien hahmottaminen ja muuttuvien tilanteiden hallinta. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa Keski-Suomen kulttuuripalveluiden tulevaisuuteen yhdessä kuntien, kulttuuriyhteisöjen ja osaavien työkavereiden kanssa. Merkityksellisen työn ohella tarjoamme lämminhenkisen työyhteisön asiantuntijaorganisaatiossa ja hyvän perehdytyksen tehtäviisi. Työskentelemme monipaikkatyön periaatteella joustavasti etänä ja toimistollamme Jyväskylän Lutakossa. Meillä on myös kelpo työsuhde-edut, sillä arvostamme työntekijöidemme hyvinvointia. 

Kerro meille, miksi sinä olisit oikea valinta maakunnan tärkeään kehittämistehtävään. Lähetä hakemuksesi sekä koulutus- ja kokemustietosi ke 25.1.2023 klo 12.00 mennessä osoitteeseen
kirjaamo@keskisuomi.fi otsikolla ”Kulttuurin asiantuntija”. 

Tehtävä täytetään 1.3.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhteeseen sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtäväkohtainen palkka on 3 700 euroa/kk. Muut työsuhteen ehdot työkokemuslisineen määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Tehtävän määräaikaisuuden perusteena on opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämä hankerahoitus.    

Lisätietoja 

Pirjo Peräaho, aluekehitysjohtaja, 040 591 0760, pirjo.peraaho[at]keskisuomi.fi
Hanna Reini, hallintopäällikkö , 040 596 5993, hanna.reini[at]keskisuomi.fi