Keski-Suomen liiton suunnittelujohtajan virka kiinnosti kaikkiaan 8 hakijaa

2022 Ajankohtaista Tiedotteet • 9.12.2022 |

Hakuaika Keski-Suomen liiton suunnittelujohtajaksi päättyi tänään perjantaina 9.12. kello 12.00. Suunnittelujohtajan virkaa haki kaikkiaan 8 henkilöä. Suunnittelujohtajan valitsee maakuntahallitus. Valintapäätös pyritään tekemään maakuntahallituksen tammikuun 2023 kokouksessa, jota ennen maakuntahallituksen nimeämä arviointiryhmä haastattelee jatkoon päässeet hakijat. Prosessissa voidaan käyttää myös henkilöarviointia. 

Suunnittelujohtajaksi hakivat seuraavat henkilöt: Samuli Autio, arkkitehti Liisa Bergius, Matti Hankonen, filosofian maisteri Hanna Kunttu, Master of Science in Economics and Business Admisnistration Pasi Pietikäinen ja Harri Rankinen. 

Lisäksi kaksi hakijaa eivät halunneet nimeänsä julkisuuteen. 

Lisätietoja: 

maakuntajohtaja
Pekka Hokkanen
p. 040 595 0016
pekka.hokkanen(at)keskisuomi.fi 

maakuntahallituksen puheenjohtaja
Tahvo Anttila
p. 0500 746 571
tahvoanttila(at)gmail.com