Tukea Keski-Suomen kuntien ilmastotyöhön

2022 Ajankohtaista Tapahtumat • 6.6.2022 | Jenni Isopahkala

Kaipaatko tukea kunnassa tehtävän ilmastotyön kehittämiseen, suunnitteluun ja / tai toteuttamiseen?

Tukea Keski-Suomen kuntien ilmastotyöhön -hanke tuo tietoa ja täsmäapua Keski-Suomen kuntien ilmastotyöhön. Ympäristöministeriön rahoittaman hankkeen tavoitteena on kasvattaa Keski-Suomen kuntien ilmastotyöosaamista ja aktivoida kuntia aiempaa systemaattisempaan ja konkreettisempaan tekemiseen Keski-Suomen hiilineutraaliustavoitteiden saavuttamiseksi. Viime viikolla käynnistyneessä hankkeessa kuntia autetaan tunnistamaan myös ulkopuolisia rahoitusmahdollisuuksia ja hakemaan rahoitusta ilmastotekojen toteuttamiseen.

Aloituswebinaari 9.6.

Aloituswebinaarissa 9.6. kello 13–15.45 esitellään hanketta ja  Keski-Suomen ilmastotyön tilannekuvaa Keski-Suomen kuntien työntekijöille ja luottamushenkilöille. Tilaisuudessa keskustellaan myös kuntien ilmastotyön toiveista ja tarpeista.

Olemme lähettäneet kuntiin osallistumiskutsun tilaisuuteen, mutta mukaan on mahdollista ilmoittautua edelleen. Lisätiedot ja linkki ilmoittautumiseen löytyvät webinaarin tapahtumasivulta.

Lisätiedot:
Suvi Bayr
aluekehitysasiantuntija
suvi.bayr[at]keskisuomi.fi