Könttä Keski-Suomen kansanedustajien puheenjohtajaksi

2022 Ajankohtaista Tiedotteet • 23.5.2022 |

Suomen Keskustan jyväskyläläinen kansanedustaja Joonas Könttä valittiin tänään Keski-Suomen kansanedustajien puheenjohtajaksi. Könttä on muun muassa puolustusvaliokunnan sekä liikenne- ja viestintävaliokunnan jäsen.

– Puheenjohtajakausi kestää vuoden kerrallaan ja otan tämän tehtävän vastaan ilolla. Tälle yhteiselle foorumille on tarvetta. Viimeinen vuosi ennen eduskuntavaaleja tarkoittaa myös sitä, että lähdemme valmistelemaan myös tulevan vaalikauden tavoitteita, jotta maakuntamme edunvalvonta on iskussa myös vaalikaudella 2023–2026, Joonas Könttä kommentoi

– Pidän todella tärkeänä tätä yhteistyöverkostoa. Olemme saaneet hyvin tietoa maakunnan ajankohtaisista asioista. Haluan kiittää Keski-Suomen liittoa kokousten erinomaisista järjestelyistä ja loistavista sisällöistä, edellinen puheenjohtaja jämsäläinen kansanedustaja Piritta Rantanen (sd.) jatkaa.

Keski-Suomen kansanedustajat kokoontuvat kerran kuussa saamaan tietoa maakunnan ajankohtaisista asioista ja pohtimaan Keski-Suomen edunvalvontaa. Tämän päivän kokous pidettiin Keski-Suomen kunnanjohtajien kanssa. Kokouksessa käsiteltiin muun muassa hyvinvointialueen ja kuntien tulevaa yhteistyötä, TE-palveluiden uudistuksen valmistelua Keski-Suomessa, Ukrainan pakolaisten sijoittumista maakunnassa sekä liikenteen ajankohtaisia asioita.

Lisätietoa

Pekka Hokkanen
maakuntajohtaja
040 595 0016
pekka.hokkanen[at]keskisuomi.fi