Ennakko: Maakuntahallituksen kokous 20.5.

2022 Ajankohtaista Tiedotteet • 16.5.2022 |

Maakuntahallitus saa perjantain 20.5. kokouksessa katsauksen maakuntakaavan luonnoksesta saatuun palautteeseen.  Mielipiteitä ja lausuntoja tuli kaikkiaan noin 130 kappaletta. Palautteissa nousi erityisesti esille tuulivoimatuotannon kokonaisuus ja vaikutukset asukkaisiin, luontoon ja elinkeinoihin. Keski-Suomen liitto sai hyvää palautetta maakuntakaavan avoimesta ja vuorovaikutteisesta valmistelusta. 

Maakuntahallitus päättää Keski-Suomen liiton ja Jyväskylän kaupungin välisestä yhteistyösopimuksesta vuodelle 2022 rallin MM-sarjan Jyväskylän osakilpailuun.

Maakuntahallitus saa esityksen Keski-Suomen hyvinvointialueen strategiasta. Lisäksi hallitus valitsee kokouksessa maakunnan yhteistyöryhmään Keski-Suomen hyvinvointialueen edustajan ja henkilökohtaisen varajäsenen vuoden 2022 loppuun saakka. 

Katso kaikki maakuntahallituksen kokouksen aiheet esityslistalta     

 

Lisätietoja    

Tahvo Anttila
maakuntahallituksen puheenjohtaja
0500 746 571
tahvoanttila[at]gmail.com  

Pekka Hokkanen
maakuntajohtaja
040 595 0016
pekka.hokkanen[at]keskisuomi.fi  

Hanna Reini
hallintopäällikkö
040 596 5993
hanna.reini[at]keskisuomi.fi