EU-ohjelmakauden 2021–2027 ensimmäinen EAKR-haku avautui

2022 Ajankohtaista • 13.5.2022 | Jenni Isopahkala

Keski-Suomessa EU-rahoituksella syntyneille innovaatioille ja menestystarinoille on odotettavissa jatkoa, kun EU:n uusi alue- ja rakennepolitiikan ohjelma Uudistuva ja osaava Suomi 2021−2027 saatiin 12.5. kunnolla käyntiin.

Keski-Suomen liiton kautta haettavalla EAKR-rahoituksella edistämme maakunnan elinvoimaa, työllisyyttä ja hyvinvointia. Avasimme ensimmäisen uuden ohjelmakauden EAKR-rahoitushaun 19.8.2022 asti.

Tarkemmat tiedot auki olevasta hausta voi lukea hakuilmoituksesta EURA 2021 -järjestelmästä ja verkkosivuiltamme.

 

 

Kestävän kaupunkikehittämisen rahoitus

Uudistuva ja osaava Suomi -ohjelma sisältää kestävän kaupunkikehittämisen kokonaisuuden, jossa toteutetaan ekosysteemisopimusten mukaisia innovaatiohankkeita. Toimintaa toteutetaan Innovoivat kaupungit ja yhteisöt (IC16) -nimen alla. Tavoitteena on vahvistaa alueiden osaamiskärkiä, tiivistää innovaatiotoiminnan yhteistoimintaverkostoja ja edistää Suomen kilpailukykyä uusilla liiketoimintamahdollisuuksilla. Huomioithan, että Jyväskylän kaupungin ekosysteemissopimuksen EAKR-haku on auki vain 15.6.2022 asti.