Hae mukaan Keskisuomalaisten yritysten ilmastotekoja -videoille!

Ajankohtaista Tiedotteet • 26.4.2022 | Enni Huotari

Onko yrityksessäsi tehty ilmastotekoja?

Etsimme halukkaita keskisuomalaisia yrityksiä mukaan videotuotantoon kertomaan tehdyistä ilmastoteoista! Teot voivat koskea esimerkiksi energiaa, materiaalitehokkuutta, kiertotaloutta, liikkumista, polttoaineita, veden kulutusta, ympäristöjärjestelmien ja –sertifikaattien käyttöönottoa, ympäristövaikutusten arviointia/hiilijalanjäljen laskentaa.

Videoiden avulla nostamme esiin hyviä esimerkkejä yritysten ilmastoteoista. Esimerkit koostetaan neljäksi, noin kolmen minuutin mittaiseksi videoksi. Videoiden tarkoituksena on tehdä yritysten ilmastotyötä näkyväksi ja kannustaa muita keskisuomalaisia yrityksiä toteuttamaan ilmastotekoja.

Hae mukaan tai vinkkaa toiselle yritykselle, jos

  • Yritys toimii Keski-Suomessa
  • Yrityksessä on tehty ilmastotekoja
  • Yrityksellä on halua kertoa yrityksesi ilmastoteoista kameran edessä

Osallistuminen on maksutonta ja mahdollistaa omien ilmastotekojen esittämisen laajemmalle yleisölle. Videoiden kuvaukset toteutetaan elo-syyskuun 2022 aikana ja valmiit videot julkaistaan lokakuussa 2022. Kuvauspäivät sovitaan yrityksen ja kuvaajan kesken elo–syyskuulle, kuvaus voi olla mahdollinen myös kesä-heinäkuun aikana.

Videoille valitaan mukaan maksimissaan 12 yritystä. Voit hakea mukaan tällä lomakkeella: linkki lomakkeeseen. Hakuaikaa on 24.5. asti, yrityksiä voidaan valita mukaan jo haun aikana.

Videot toteutetaan Keski-Suomen liiton hankkeessa “YmpyräKS-verkosto Keski-Suomen ilmastotyön vauhdittajana” (1.11.2021–30.11.2022), jota rahoittaa ympäristöministeriö.  YmpyräKS-verkosto eli Keski-Suomen yritysten ympäristövastuullisuusverkosto jakaa tietoa ympäristövastuullisesta yritystoiminnasta. Verkosto on suunnattu kaikille ympäristövastuullisuudesta kiinnostuneille yrityksille, yrittäjille ja yritysten parissa toimiville.

Lisätietoja
Enni Huotari
+358406759945
enni.huotari@keskisuomi.fi