Keski-Suomen tulevaisuusfoorumi XXII

2022 Ajankohtaista Tiedotteet • 7.4.2022 |

Keski-Suomen tulevaisuusfoorumi järjestetään teemalla yhteiskunnan uudistumiskykyä etsimässä.

Aika: keskiviikko 4.5.2022 klo 12.00 – 15.45

Paikka: Sokos Hotel Alexandra, Hannikaisenkatu 35, Jyväskylä tai striimin välityksellä

Teknologinen kehitys, digitalisaatio, työn murros ja väestön ikääntyminen muokkaavat arkeamme ja toimintaympäristöämme kiihtyvään tahtiin. Pysyäksemme vauhdissa mukana myös yhteiskunnan rakenteiden, palvelujen ja toimintatapojemme tulee uudistua.

Mitä uudistuminen yhteiskunnan eri sektoreilla edellyttää? Mihin meidän tulee varautua? Mitä haasteita kohtaamme tulevaisuudessa ja miten ratkaisemme ne kokonaiskestävästi? Näitä kysymyksiä pohdimme kevään tulevaisuusfoorumissa. Kuulemme myös nuorten ajatuksia.

Tutustu foorumin ohjelmaan täältä.

Tulevaisuusfoorumiin on mahdollista osallistua paikan päällä Sokos Hotel Alexandrassa tai sitä voi seurata striimin välityksellä. Paikan päälle otetaan enintään 120 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Jos haluat osallistua paikan päällä, käy ilmoittautumassa 25.4.2022 mennessä täällä.

Striimin seuraamista varten ei tarvitse ilmoittautua. Katselulinkki tulee ohjelmasivulle lähempänä tilaisuutta. Tulevaisuusfoorumin järjestää Keski-Suomen tulevaisuusryhmä.

Tervetuloa!

Lisätietoja:

Kirsi Mukkala, kirsi.mukkala@keskisuomi.fi, p. 040 595 0002 (ilmoittautumiseen liittyvät asiat ja mahdolliset peruutukset)

Pirkko Melville, pirkko.melville@ely-keskus.fi, p. 0295 024 612