Puurakentamisen aluetaloudelliset vaikutukset ja korjausrakentaminen -webinaari

Ajankohtaista Tiedotteet • 1.12.2021 | Suvi Bayr

Tiistaina 14.12. kello 09:00 – 11:30 järjestetään puurakentamisen aluetaloudelliset vaikutukset ja korjausrakentaminen -webinaari.

Puurakentaminen kiinnostaa monissa kunnissa ja tarkasteluja puun käytön osalta on tehtykin. Aluetaloustarkastelulla on mahdollista tunnistaa puun käytön hyödyt alueelle niin ennen kuin jälkeenkin hankkeen. Voisiko aluetaloustarkastelu ohjata laajemminkin rakennuksen hankinnassa? Aluetaloustarkastelun lisäksi kuulemme näkökulmia puurakentamisen työllisyysvaikutuksiin sekä puun käytön mahdollisuuksiin korjaus- ja lisäkerrosrakentamisessa. Puuta käytetään monipuolisesti uudisrakentamisessa, mutta sillä on ominaisuuksien puolesta rooli myös korjausrakentamisessa.

Tilaisuus on suunnattu kuntatoimijoille, tilaajille, toimittajille ja urakoitsijoille sekä muille aiheesta kiinnostuneille. Se järjestetään osana Motivan julkisen puurakentamisen neuvontapalvelua ja yhteistyössä Keski-Suomen liiton kanssa.

Tapahtuma on maksuton ja se järjestetään verkossa Teams- ohjelmalla. Lämpimästi tervetuloa!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen Motivan sivuilla