Keski-Suomen liitto hakee viestintäasiantuntijaa

Ajankohtaista Tiedotteet • 21.11.2021 |

Keski-Suomen liitto hakee

VIESTINTÄASIANTUNTIJAA

määräaikaiseen tehtävään 30.11.2023 asti.  

Olet Keski-Suomen kehittämisestä innostuva, sujuvasanainen viestinnän tekijä. Sosiaalinen media on sinulle yhtä luonteva työväline kuin perinteinen tiedote. Autat työkavereita ja yhteistyökumppaneitamme pärjäämään viestinnän viidakossa. Meillä pääset aitiopaikalle tekemään monipuolista viestintää EU-rahoituksen saloista, kehittämishankkeiden onnistumisista ja aluekehittämisen päivänpolttavista teemoista! 

Edellytämme sinulta  

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi ammattikorkeakoulututkinto 
  • monipuolista kokemusta viestinnän tehtävistä 
  • erinomaisiaverkkoviestinnänja sosiaalisen median taitoja 

 Odotamme sinulta sujuvia, yleisöä innostavia tekstejä, videoita ja mediasisältöjä. Olet kiinnostunut hankkeiden aikaansaannoksista ja haluat kaikkien tilaisuuksiemme onnistuvan. Päivittäistä työtäsi sujuvoittaa kokonaisuuksien hahmottaminen ja muuttuvien tilanteiden hallinta. Arvostamme aloitteellisuutta ja iloista palveluasennetta – eikä Keski-Suomen tuntemuskaan pahitteeksi ole. Tehtävässä tarvitset ajoittain myös englannin kielen taitoa. 

Lupaamme sinulle vaihtelevia viestintätehtäviä näköalapaikalla. Meillä pääset ottamaan vastuuta, kehittämään työtäsi ja oppimaan uutta. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja tarjoamme hyvät henkilöstöedut. Lämpimästi tervetuloa mukavaan porukkaamme! 

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV Keski-Suomen liiton kirjaamoon osoitteeseen kirjaamo@keskisuomi.fi ke 8.12.2021 klo 12:00 mennessä. Viestin otsikoksi ”Viestintäasiantuntija”. Laitathan CV:n tietoihin ylläpitämäsi parhaimmat someprofiilit. 

Tehtäväkohtainen palkka on 3 200 €/kk. Muut työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Toiveenamme on, että valittava henkilö voisi aloittaa tammikuun aikana. Työsuhteeseen sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävän määräaikaisuuden perusteena on määräaikainen hankerahoitus

Lisätietoja

vt. aluekehitysjohtaja Pirjo Peräaho,
040 591 0760, pirjo.peraaho[at]keskisuomi.fi

hallintopäällikkö Hanna Reini,
040 596 5993, hanna.reini[at]keskisuomi.fi