Uuden ohjelmakauden infotilaisuus 23.11.2021 (Länsi-Suomi)

Ajankohtaista Tiedotteet • 8.11.2021 |

Uudistuva ja osaava Suomi 2021-2027 -ohjelmakausi käynnistyy läntisen alueen maakuntien yhteisellä infotilaisuudella.

Oletko kiinnostunut EU-hankkeista? Uuden ohjelmakauden infotilaisuus on hyvä tapa tutustua hanketoiminnan mahdollisuuksiin.

EU:n alue- ja rakennepolitiikan kansallisen Uudistuva ja osaava Suomi 2021-2027 -ohjelman toimeenpano käynnistyy 1.11.2021. Uuden ohjelmakauden alkajaisiksi järjestetään läntisen alueen maakuntien yhteinen infotilaisuus 23.11.2021 klo 12-16 Teamsin välityksellä. Tilaisuus on avoin kaikille Länsi-Suomen hanketoimijoille ja toiminnasta kiinnostuneille.

Infotilaisuudessa esitellään ohjelman sisältöjä läntisen Suomen näkökulmasta, ja kuullaan esittelyt Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR), sosiaalirahaston (ESR+) sekä oikeudenmukaisen siirtymän rahaston (JTF) painotuksista sekä muutoksista aiempaan ohjelmakauteen verrattuna.

Tilaisuuden tarkempi ohjelma sekä ilmoittautumisohjeet löytyvät Rakennerahastojen Länsi-Suomen sivuilta!

Ilmoittaudu EU-infoon Rakennerahastojen Länsi-Suomen sivuilta