Keski-Suomen liiton aluekehitysjohtajan virka kiinnosti kaikkiaan 14 hakijaa

Ajankohtaista Tiedotteet • 8.10.2021 |

Hakuaika Keski-Suomen liiton aluekehitysjohtajaksi päättyi tänään perjantaina 8.10. kello 12.00. Aluekehitysjohtajan virkaa haki kaikkiaan 14 henkilöä. Aluekehitysjohtajan valitsee Keski-Suomen maakuntahallitus. Aluekehitysjohtajan virka täytetään 1.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Aluekehitysjohtajaksi hakivat seuraavat henkilöt diplomi-insinööri Miia Asikainen, kauppatieteiden maisteri Ulla Haggrén, logistiikkainsinööri Tomi Hilli, filosofian maisteri Mari Ikonen, tekniikan lisensiaatti Tuomas Jokipii, kauppatieteiden maisteri Kirsi Murtosaari, diplomi-insinööri Petri Nyberg, ekonomi Pirjo Peräaho, diplomi-insinööri Jorma Pietiläinen, yhteiskuntatieteiden maisteri Kari Pirinen, Master in Sociology Kashmir Khan Shaoor, yhteiskuntatieteiden lisensiaatti Timo Tiainen ja merkonomi Jarkko Välikangas. Lisäksi yksi hakija ei halunnut nimeänsä julkisuuteen.

Lisätietoja:
maakuntajohtaja Pekka Hokkanen,
p. 040 595 0016pekka.hokkanen(at)keskisuomi.fi

maakuntahallituksen puheenjohtaja Tahvo Anttila,
p. 0500 746 571 tahvoanttila(at)gmail.com